Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek başima twitterda yardım kampanyası mi baslatsam acaba????

Adamlar da psg başkanı kadar zengin başkan var. Bu şartlarda baş etmek çok zor. Bizim başkan parası falan yok. Ali koç cebinden ödüyor çoğu şeyi orasi belli, ancak avrupaya giderlerse denetlemeye başlar uefa , o zaman transfer yasağı falan alma durumları olabilir. Ffp vs bu olaylara rağmen bile Onyekuru ve bir orta saha gelmeli idi, rahatlıkla gelirdi de. Yönetim transfer konusunda beceriksiz. Özellikle beceriksiz olduğu nokta da adam göndermiyoruz. Muslera-falcao-babel-feg-belhanda bu 5 adam sadece 25 milyon euro para aldılar bu sene yaklaşık ve katkıları 0. Diagne de bonservis ve yıllık ücret zaten girdi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan ne top oynardık o dönem yaa. Saido tek başına yamyam gibi basıyordu heryere fakir makalelesiydi adam resmen 👏 hele son yarım saat 5 forvetle oynadığımız maçlar efsaneydi ya

......... Saido........
Kabze..İliç..Necati
....Hakan.. Ümit...

Oyuncular ugrasiyordu, yirtiniyordu. Ruh, azim, mucadele... Simdi oyle degil maalesef. Lay lay lom oyunu.

Bir zumre en az yuzbinlerce kisinin kendilerine ana avrat sovdugunu bile bile koltugu birakmiyorsa orada RANT vardir. Nasil bir cikarlari var ise olum dosseginde bile birakmiyorlar
Benden daha iyi yapacak takıma başarı getirecek bir başkanın geleceğine inanırsam ona yol veririm aday olmam diyordu en son konuşmasında sayın Cengiz

Adamlar da psg başkanı kadar zengin başkan var. Bu şartlarda baş etmek çok zor. Bizim başkan parası falan yok. Ali koç cebinden ödüyor çoğu şeyi orasi belli, ancak avrupaya giderlerse denetlemeye başlar uefa , o zaman transfer yasağı falan alma durumları olabilir. Ffp vs bu olaylara rağmen bile Onyekuru ve bir orta saha gelmeli idi, rahatlıkla gelirdi de. Yönetim transfer konusunda beceriksiz. Özellikle beceriksiz olduğu nokta da adam göndermiyoruz. Muslera-falcao-babel-feg-belhanda bu 5 adam sadece 25 milyon euro para aldılar bu sene yaklaşık ve katkıları 0. Diagne de bonservis ve yıllık ücret zaten girdi.

asla bu psikolojiye girmemek lazım

cok zor değil

galatasaray bu ülkenin medeni zirvesi, ilerlemenin beşiği

yeter ki iyi bir baskan ve yönetimle iyi bir planlama yapalım ve derwalli bulalım

gidip bi kanat bi forvet alsaydı koçun harcadığı o paralar bi tarafına kaçacaktı. kimse para akıtmasını beklemiyor altı üstü 2-3 orta seviye topçu alacaktı reziller.

gidip bi kanat bi forvet alsaydı koçun harcadığı o paralar bi tarafına kaçacaktı. kimse para akıtmasını beklemiyor altı üstü 2-3 orta seviye topçu alacaktı reziller.
Sadece Onyekuru ve salih bile gelse fark yaratırdı. Alamıyorlar, beceremiyorlar. Ffp falan hikaye. Beşiktaş bonservis harcamadan takım kurdu. Ancak ağlasın bizim yönetim.

Şuan öyle bir vaziyet var ki, bunlar avrupadan ceza yeseler 2-3 bakan çıkar kınama yapar. Türkiye'ye oynanan oyunlar der, takımlarımızı böyle bir düzene yollamıyoruz diyerek feneri kahraman ilan ederler

Sadece Onyekuru ve salih bile gelse fark yaratırdı. Alamıyorlar, beceremiyorlar. Ffp falan hikaye. Beşiktaş bonservis harcamadan takım kurdu. Ancak ağlasın bizim yönetim.

bjk yi geçtim. anadolu takımlarından herhangi birinin yönetimini getir koy bizim takımın başına ffp ye uyarak gerekli transferleri her türlü yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt