Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesun’un imza toreninde sms kampanyasi yapacakmis ali koc ;D

20454.webp

bahattin tarzı adamların camianın önde gelenleri tarfından kafasına girilmesi lazım. ondan sonra projesini yönetimini yapar gelir.
kimse böyle bir istek yokken ben geldim diye dalmaz ortama.

Bizim en buyuk sorunumuz, transfer stratejimiz.

Anadolu kulupler, ve dis kulupler bizim oyuncu ayirtmaktan bikmis adamlar, cok belli bu.

Normal bir kulubun transfer sureci boyle olur.

Ilgi Mektubu > Kulubunden izin istemek > izini alip, oyuncunun menajerinyle gorusmek > Oyuncunun fikrine ogrenmek, anlasmak veya anlasamamak, maas vesaire > en sonda oyuncun bonservisiyle ilgili kuluple pazarlik masada > Oyuncu Istanbulda > Sozlesme.

Bizde:

Direk menajeriyle gorusmek > Menajer, oyuncuya ayar cekme > Oyuncu kulube direniyor > Kulup kiziyor, ve transfer sureci cikmaza giriyor.

Cok fazla oldu bu

Yönetime bak ya transfer olmazsa ne demek ya hocaya istifa eder mi etmez mi yoklaması
yapar gibi bu saatten sonra Fatih hocadan başka kimseye güven yok transfer konusunda

Rize’de Mesut Özil’in formasını alsın fener ol kampanyasına dahil olsun destek versin. Sonra da çıkıp bu ülkeden herkes fb düşmanı desinler. Ulan sizin bu ülkede kollandığınız kadar kimse kollanmamıştır midesiz haysiyetsiz onursuzlar

bence artık yavaş yavaş iyi bi başkan adayı bulmaya başlamalı taraftar. üst üste 2 yönetim silindir gibi ezdi geçti kulübü. galatasaray markası ve taraftarına yakışır başkan ve yönetimi bir türlü bulamıyoruz, sebebi de köşe başını tutmuş liseliler. ne adam gibi aday çıkarıyorlar ne de başkalarına fırsat veriyorlar. çoğu insan bunların genel kuruldaki hakimiyetinden korkup aday olmaya tırsıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt