Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can Kahveci'nin babası Hacı Bektaş Kahveci: "İrfan Can küçükken Fenerbahçeliydi ama dayıları Galatasaraylı yaptı onu sonra. Galatasaray'a gitmek istiyor. Daha önce Sevilla transferi vardı ama olmadı. Göksel Gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum." (Beyaz TV)

14 milyon isteyenler İrfana 14 milyonluk oyuncu parası ödüyor mu ki?

irfan'ın babası gerçekten bunu demişse bence oğluna iyilik etmemiş. bu tip açıklamaları sevmiyorum.

bu transfer olmazsa -ki çok zor- bu çocuğu boş yere fb-bjk medyasının eline atmış olacaklar böylece.

yarın bir gün bize karşı kötü oynasa mücadele etmemekle itham edecekler.

İrfan Can Kahveci'nin babası Hacı Bektaş Kahveci: "İrfan Can küçükken Fenerbahçeliydi ama dayıları Galatasaraylı yaptı onu sonra. Galatasaray'a gitmek istiyor. Daha önce Sevilla transferi vardı ama olmadı. Göksel Gümüşdağ 14 milyon euro istiyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum." (Beyaz TV)
böyle şeylerde dayı ve amcalar baskın olur genelde. helal olsun doğru yolu buldurmuşlar küçükken.

irfan'ın babası gerçekten bunu demişse bence oğluna iyilik etmemiş. bu tip açıklamaları sevmiyorum.

bu transfer olmazsa -ki çok zor- bu çocuğu boş yere fb-bjk medyasının eline atmış olacaklar böylece.

yarın bir gün bize karşı kötü oynasa mücadele etmemekle itham edecekler.

Herkes senin kadar büyük FBli değil reis üzülme

Başkan yol yakınken iyi bir huzurevi bu ayaklarını uzat, arkana yaslan, çayın çorban gelsin baksınlar sana. Bu işler sana göre değil artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt