Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekuru yu biktirmisiz artik arkadasina göre.Irfan onyekuru gelse bile yetmez malesef
İrfan ve Onyekuru bile takımın çehresini değiştirecek.Su irfani artik daha cok istiyorum...babasi bile pres yapiyor artik
Irfan onyekuru gelse bile yetmez malesef
Muazzam bi is olur. Hele irfan takim arkadaslikligi costurur . Onyekuru zaten kayip evlatİrfan ve Onyekuru bile takımın çehresini değiştirecek.
irfan onyekuru ve iyi bi santrafor 180 derece değiştirir takımı.İrfan ve Onyekuru bile takımın çehresini değiştirecek.
Su irfani artik daha cok istiyorum...babasi bile pres yapiyor artik
Babasi isi biliyor. Bize gelse dayilari Gsli yapti, febeye gitse cocukken febeliydiCocuklugunda fenerliymis ama dayilari cevirmisler Galatasarayli olmus babasina göre
Şu ortasahayı görünce Ekici’ye bile hayır diyemiyorumIrfancan ve Mehmet ekici Galatasarayda
Kaynak:Ahmet Cakar'ın kuşları
Zamanında Bayernde Emre Akbabayla birlikte oynamışlardı. Uyum sağlamakta sıkıntı yaşamazIrfancan ve Mehmet ekici Galatasarayda
Kaynak:Ahmet Cakar'ın kuşları
Sakat olmasa baya iyi oyuncuyduŞu ortasahayı görünce Ekici’ye bile hayır diyemiyorum
3 milyona haland mesela yada şu coulibaly alınsa kötü mu olurdu omerden yada şu kuzeyliler gerçekten çok mu pahalıydı hepsi medyaya çok pahalı diye servis edilip alınamayanlar en basitinden şu fenerin aldığı defans ve kanat geçen sene gündeme geldi haraslin şimdi Alanya ilgileniyor tetteh 8-9 çekiyorlardı hayatta inanmam zira ordan para kazanmaya akları diagneye gömdüler el altından iş çevirdiler, sonra Anadolu takımı aldı işte adamı, onun dışında ismi şimdi aklıma gelmeyen birsuru topçu var bunlar genç olanlar elden kaçan bedava adamları saymıyorum, kapımızda yatan adamları bile zor alıyoruz. Bu adamlar bu işi bilerek böyle yapıyor aga başka bir açıklaması yok bunun. Bir Anadolu takımı kadar iş bitiricilik yok bunlarda ki normalde bizim ismimiz yeter ama bunlar bilerek isteyerek çıkmaza sokuyor işi.Kimler usta bu scout transferleride biz alamadik. Maliyetleri neydi? Anadolu takimlari 500 bin euro vermiyo adam getiriyo, bizim savunmanin icinden geciyo adamlar. Bizim scout Allah askina kimi onermis ucuz ama kaliteli. Boyle tek bir futbolcu cikmadi. Su adam 500bin euroydu kacirdik diyebilecegimiz kim var? Neyse bende en az senin kadar yonetimden sikayetciyim. Once onlar defolacak diyenlerdenim, ama Fatih Hoca ve o oturdugu yerden 10 yildir Galatasaray'i somuren Emre Utkucan'danda kurtulmali bu takim.