Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bi formul buldum

irfan için bonservis yok,satarsak bütün para başakşehirin,hatta bizimkiler satamaz diye pazarlık hakkınıda göksele verin

ho yazalım artık kadrolara

Irfan'i ben de istiyorum da ne 14 milyonu abi?
Yabanci siniri da 16 oldu iste.
En fazla 7 milyon + 1 milyon bonus olur.

iş dünyasından uzak insanlar icin kısa bilgi vereyim kocların alisi holdingin zayıf halkalarından babasının cebine koydugu şahsi servetinden harcıyor

söyle anlatayım mustafa koc rahmetl olunca yönetim kurulu baskanlıgı herkes aliyi beklerken apar topar amerikadan müzeci ömer koçu getirdiler baskan yaptılar
başarıları olan bir iş adamı olamadıgı için hep sagda solda işler verdiler yıllarca fenerin içinde dolanmasının sebebide o
ama bu sefer hırs yaptı çünkü koç soyadını rezil etti 3 yıldır gimedigi pis iş kalmadı

itibar kurtarmak icinde tüm şahsi servetini döküyor

fenerli rakip kulüp baskanları oyuncularına talip olunca sıyırıp veriyorlar hemen yani oyuncuyu

bizde 1-2 tane galatasaraylı baskan var utanmasalar kulubun tapusunu isteyecekler

Fotottarena:
Onyekuru son hafta gelir
Üzülecegimiz Oyuncu satilabilir (Marcao olacak degil). Tudor döneminde gelen.
Feghouli olabilir. Hoca belhandayi yollamak istiyor

Burda konusuOr

Falcao ile diagne ile omar ile konusmus fotottarena. Arkadasmis. Falcao miksen gitmez diyor. Bütün planini kalip geldi paralari aldi izi birakmak istemiyormus. Eger kasim aralik iyi oynasaydi giderdi ocakta. Bu sene sonuna kalip gider. Iyi hatirlanmak daha dogrusu kötü hatirlanmak istemiyor. Karakter degil müthis profesyonel. Full iyilesmeden oynamak istemiyor. Daha detayli konusamiyor basima bela olur diyor hersey. Transferler de dedi.
Falcaonun dönmesi vakit alabilir. Terim Falcao konusunda pisman

arcelik dediginiz fabrika yada digerleri ali koçunmu zannediyorsunuz yahu bukadar cahil olmayın acın biraz okuyun.

şahsi hicbir fabrikası yok holding orası tüm fabrıkaları yönetim kurulu yönetiyor son karar verici esas imza hakkı ise yön.kurulu baskanında

Başlarım irfanına ya yabancı sınırı 16 oldu düşmeyeceği bariz belli biz irfanın peşinde koşuyoruz tamamen rezillik şu takıma
1 sol kanat
1 sağ kanat
1 santrafor
1 6 numara (kiralık uche olabilir 6 aylık maliyeti düşük)
alın sonra herşeyi hocaya birakın irfana hiç ihtiyaç yok taylan,emre k idare eder 6 ay her türlü..

Yaw opsiyonlu 21.5 milyonluk adam alamiyor muyuz?
Irfan. 7
Onyekuru 5
Mohammed 5
Visca. 3
Yusuf. 1.5
5 tanesini opsiyonlu kirala, hatta Cagne gitse Yusuf'u karsilar.

Diagne icin teklif gelmis cinden. Ama tatmin etmiyor daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt