Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
??? SİZCE HANGİ KADRO DAHA İYİ ???
4 transferle (opsiyonlu kiralık) şu takım kurulsun hem şampiyonluğa oynar hem de ilerde satıp para kazanabileceğin oyuncuların olur..
1611060545017.png

irfancan ve viscayı alınca para falan kalmaz ama yine de mohamed i ekledim bu kadroya..
1611060955232.webp

Munir yaptığında 4 maç mert hakan yaptığında 1 maç öyle mi hiç bu sezon kadar bir takımın organize olarak itildiğini görmemiştim şampiyon olamazlarsa en az 5 yıl daha olamazlar adamlar için herkes uğraşıyor siyaset dahil bizim yönetimin transfer yapmaması bile bunlar için sanki

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

özgür savaş özüdoğru, irfan'ın olma olasılığını düşük, mustafa ve onyekuru'yu yüksek görüyorum derken tamamen kişisel fikrimi belirtiyorum bana gelen bir bilgi yok dedi.

özgür savaş özüdoğru, irfan'ın olma olasılığını düşük, mustafa ve onyekuru'yu yüksek görüyorum derken tamamen kişisel fikrimi belirtiyorum bana gelen bir bilgi yok dedi.
Geliyordur geliyor. Irfan insallah les gibi avrupa sampiyona oynarda yazin gelir

İrfanın olması zor zaten göksel denen herifin paraya ihtiyacı yok 10 milyondan aşağı düşmez onu da bizimkiler veremez ama irfan tarzı bi yabancı bulmak lazım yanında onyekuru mohamed bi de taylana alternatif olarak aytaç olabilir ya da uche agbo olabilir alınırsa yeterli olur

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 transfer ve 4-5 maçlık bir seri ile bir anda rüzgarı değiştirebiliriz ama yönetime hiç güvenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt