Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu beceriksiz,bana göre hain, yönetimden transfer bekleyen varmi daha?

Elimizde kullanabileceğimiz 1,25 milyon euro var
500k euro peşin kalan 2,5m. eurosu sezon sonu ödenecek şekilde Mohammedi alalım toplam 3 milyon euroya
750k euro peşin kalan 4 milyon eurosu sezon sonu ödenecek şekilde Onyekuru'yu alalım gerekirse sonraki satışlardan pay da verebiliriz
İrfancan ve Visca için para çıkmayacak zaten Diagne, Feghouli ve Belhanda'yı bonservisleriyle kafa kafaya teklif edelim.
Adamlar mohamed için fransızlardan net 6 milyon isterken senin taksidine dönüp bakarlar mı?
Monaco'nun derdi para değil adamlar bize düşman transferi uzattıkça uzatacaklar.
Başakşehir sence feg'in belhanda'nın maaşını karşılar mı?

Luyindamanin alternatifini bul mesela caulker önce onu al sonra sat yada takasta kullan .Olmuyor işte luyindama ile çıkamıyor adam defanstan top ile.
Belhanda da ısrar etme olmuyor .
Ne yazsak ki yonetim de mohammed i geçen hafta alacaktı şimdi ST.etine gider bu . bizimkiler de scoutuluk yapmış olur gene

Bu arada pisliğin başı apo değil bizzat başkan denilen adam.apoyu yem olarak ortaya özellikle attı piyon olarak kullandı taraftar harcasin istedi.

Kötü konuşmak istemem nede olsa Başkanımız yönetimimiz diyorum
ama yeter artık sabırlar taşıyor bu taraftar buna layık değil
her transferimiz zor oluyor bunu da biliyoruz ne olacaksa açık olun bilelim

Kaan Ayhan i aslında almayarak bunlar ne kadar hain ve çapsız olduklarını gösterdiler .Kaç transfer sezonu bu işkence sürecek .

Boşuna kendinize stres yapmayın gençler.. Maksimum 1 transfer olur. Belki. İnşallah..Seçim yakın olduğu için, para koymak istemiyorlar. Salla bağla gidiyorlar işte. Ayrıca, yönetim kurulunda ki şahıslar, hükümet ile aralarının bozulmasını istemezler. Bilemiyoruz ki, kimin eli, kimin cebinde...

Diagne'yi 7'ye satıp

Muhammet 5 m
Henry kiralık opsiyonlu 1 m
Kiralık 1 m'ya 6 numara

Az kaldı az
Bi 10 gün daha dayanın
Yaz transfer döneminde bu 5-6 transfer dönemlik rezillikleri tolere ederiz inş yeni yönetimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt