Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.383
- 15.137
- 1.938
Diagneyi yüksek kiralik bedelsiz veya zorunlu opsiyonsuz yollarsak yazin geri bizde olur. Kiralik bedeli 3-4 arasi olmali. Yazin o zaman araplara 3-4 e satarsak fazla sorun olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Yönetim olarak 7. transfer dönemine girdik. Hep aynısını söyledik. Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üstündedir. Gündelik, popülist yaklaşımlarla, transfer yapmış olmak için yapmak kabul edeceğimiz bir şey değil."
Öyle olmaz Big Sam takık adamdır kiralık zorunlu satın alma olmadı direk satın alıp aldırır Cenk içinde zorladı zorladı aldırdıDagneyi yine masşını kiralık gibi gösterip vereceklerse hiç vermesinler. Adam 9 gol atmış takımdaki en golcü öyle böyle.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu Babel paylaşmışsa bunlar bizimle t..şak geçiyorlar umurlarında bile değil taraftarın hali..
Ben bu adamdan neden bilmiyorum hala ümidimi kesmedim ve forvet oynatsak tek olarak en faydalı oyuncu Babel olacak gibi geliyor çünkü harbi çok teknik herif ya
Sokağa çıkma kısıtlamasında KAP açık mı?