Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ISFXT3SW_normal.jpg

De Marke Sports

@demarkesports
· 13 Ara 2020
Ajax forması giyen Quincy Promes, bir akrabasını bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alındı. (De Telegraaf)

Küçük turuncu elmas

Habere göre Promes, Temmuz ayında bir aile buluşması sırasında akrabasını bıçakladı ve 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.
Ben Promes işi çok mantıksız demiştim ama yukarıdaki durumu unutmuştum olursa bu nedenle olabilir sanırım. Promes daha iyi oyuncu olsa da böyle durumda Onyekuru'yu tercih ederim ben.

Sene sonu Caulker veya Vida yı almamız lazım. İkiside bedava bas al parayı Luyindama dan gelen parayla iyi iş yapmış oluruz

Muslera
Tete.. Vida.. Marcao.. Asamoah
İrfan .. Taylan
Trezeguet.. Papu Gomez.. Onyekuru
Mohamed

Sene sonu Caulker veya Vida yı almamız lazım. İkiside bedava bas al parayı Luyindama dan gelen parayla iyi iş yapmış oluruz

Muslera
Tete.. Vida.. Marcao.. Asamoah
İrfan .. Taylan
Trezeguet.. Papu Gomez.. Onyekuru
Mohamed
Bu kadro ilk 5 e bile giremez. Bir kere Asamoah'ın son halini gördün mü bilmiyorum. Tete desen fulham gibi bir takımda bile oynamıyor. Ezbere kadro yapmışsın

@eyupyildiz: Galatasaray'ın Bankalar Birliği kredisi onaylanmış, ayrıca stad isim sponsorluğu da bitmek üzereymiş yani sıcak para geliyor.
Ben yakında transferlerin açıklanacağını düşünüyorum.
Detayları bu akşam 21:00'da YouTube canlı yayınımda anlatacağım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yusuf Günay: "Galatasaray'ın menfaatleri her şeyin üzerindedir. Transfer yapmak için transfer yapmak asla kabul edeceğimiz bir durum değil."

Yusuf Günay: "Elimizdeki imkanlarla gereğini yapacağız."
3 ay sonra cehennemin dibindesiniz. Son koltuk günlerinizi tadin

Bunlar cagneyi yollar maasini kira gosterir maasi oderiz ve muhammetide alamazlar Babel ve Aliyle devam ederiz çünkü menfaat falan filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt