Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet neden Iran Can diye ölüyor anlamıyorum. LeşoğluLeş adam. Yok kafası bizdeymiş, yok zartmış yok zurtmuş.

Bi .ikimi oynadığı yok. Kaç tane maçını izledim, hattrick yaptığı maçta bile golleri çıkarsan 10 üzerinden en fazla 5lik oyun bile oynamadı o maç.

Hele hele çift rakamlı bi paraya gelirse çok söveriz...

InşaAllah gelmez. Yabancı kuralıda 16 oldu. 10 milyona 4 tane Irfan Can alınır

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfan gelsin oynasın, burda gelsin diyenlerin çoğu zaten küfredecek merak etme.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

transfer yapmamak Galatasarayın menfaatleri için mi yani ne yüzsüz insanlarmış arkadaş ya sabır..

24-year-old Moroccan international Youssef Aït Bennasser remains on the transfer market too – ASM will allow the player to terminate his contract, which expires in 6 months time, this month, if he finds a project that suits him (RMC Sport)

denenebilir.
Cezayirli degil mi bu. Fasli diyor bir irkildim

Bi ara kendi ceza sahası önünde topu alıp 7 kişiyi geçti driplingle, sonra yoruldu topu taça atıp ben oynamıyorum dedi

Millet neden Iran Can diye ölüyor anlamıyorum. LeşoğluLeş adam. Yok kafası bizdeymiş, yok zartmış yok zurtmuş.

Bi .ikimi oynadığı yok. Kaç tane maçını izledim, hattrick yaptığı maçta bile golleri çıkarsan 10 üzerinden en fazla 5lik oyun bile oynamadı o maç.

Hele hele çift rakamlı bi paraya gelirse çok söveriz...

InşaAllah gelmez. Yabancı kuralıda 16 oldu. 10 milyona 4 tane Irfan Can alınır

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Attigi goller hep gol mu olmus?

Offf off off mohamed neler yapıyor. Şimdi de formayı çıkarttı tişörtte beni salın mesajı sergiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt