Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru Fener'e gitmez diyen arkadaşlar. Öyle bir gider ki. Yerinde bende olsam anında giderim . Adam ailesini İstanbul'a getirmiş. Çocuğu okula başlamış. Bizimkiler hala transferi bitirecek. Birde monaconun elden cikartmaya çalıştığı bir topçu. Adam ne zamana kadar sabredecek. Fener yada Başakşehir alacak zaten. Demedi demeyin.

Bir de 22 yaşındaymış yav bonservis de düşük

Manu Lonjon:

"Galatasaray, Quincy Promes'i kiralık olarak kadrosuna katmak için Ajax'la görüşüyor."

Yönetim gelecek için kararlar almalı Başkanın sağlık durumu malum Fatih hocamızda
yaşı ilerliyor önümüzdeki dönem bence yönetim de yer alıp kenarda genç bir hocayı
hem motive edip hemde yönlendirebilir yönetim kadrosuna güven getirir prestij katar

D
Sene sonu Caulker veya Vida yı almamız lazım. İkiside bedava bas al parayı Luyindama dan gelen parayla iyi iş yapmış oluruz

Muslera
Tete.. Vida.. Marcao.. Asamoah
İrfan .. Taylan
Trezeguet.. Papu Gomez.. Onyekuru
Mohamed
Fatih terimin takımında ne vida ne Caulker iş yapabilir bize atletik stoper lazım geride hayvani bir boşluk veriyoruz çünkü kurgudan dolayı.

Onyekuru,Mohamed ve İrfan gelirse şöyle bir kadro olur gibi.

Muslera - Linnes - Luyindama - Marcao - Sarrachi - Taylan - İrfan - Feghouli - Arda - Onyekuru - Mohamed.

Yedekler : Okan - Şener - Emre.T - Donk - Belhanda - E.Kılınç - Kerem - Ömer - Oğulcan - Ali Yavuz

Diagne gider.

Üstteki 11 fena gözükmüyor gibi. Unuttuğum isim bile olabilir.

NOT : Akbaba'yı unutmuşum. İyi de olmuş unuttuğum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt