Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatya dep, antep dep , basaksehir ev fener dep. su 4 mactan buyuk ihtimal 3-4 puan cikaririz bu kadroyla. transferler de bu maclara yetismedi tebrik ediyorum yonetimi daha da yapmaniza gerek yok zaten fener macinda fark 10 olur en az.

GALATASARAY futbol kulübünün tüm sezon sıkıntı çektiği kanat mevkisi halen çözülmemişken hocası başkanı düşmüş bir irfanın peşine. Banane irfandan olsa ne olur olmasa ne olur. Takımına her sezon kiralık olarak gelmiş bir kanat sana neler kattığını nasıl bir davranışı oldugunu a dan z ye kadar biliyorsun. Takımlar sana 7 kişi defans yapıyor bunu açacak bir kanat yok kanat. Adam şimdi sizde çap olmadığını görüp mesutu takip edip gidiyor da olabilir. Yazıklar olsun.

ELİ EKMEK TUTAN 5 MİLYON TARAFTAR 100 ER TL VERSE 500 TRİLYON EDER

NEYSE KAMPANYAYI BAŞLATIYORUM😷

Bu kadar uzatırsan evdeki pirinçten olursun, önce ihtimal vermemiştim şimdi eminim fenerin ilgilendiğine.
Eşi burada olan çocuğunu Türkiyede okula göndermiş bir oyuncu bu saaten sonra hangi takım olsa Türkiye de bir klübe gelir.
İnş fener alır belki yönetimden kurtuluruz kayyum sizden iyi yönetir.

Yangın yapmayın onyekurunun takip ettiği son 20 kişiye baktım bir şey yok. Mesutu falan bayağı önce takibe almış demek ki

Üşenmedim baktım adam taa Galatasaraya gelmeden takip etmiş hatta

#GalatasarayınGücüultrAslan 'in TT olmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt