Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru fb ye giderse .. giderse gider ne forumu kapanacak onu anlamadım..

Bundan sonra alınan futbolculara sözleşmeye şart koyacaksın 5 sene içinde Türkiye de başka takımda oynayamaz diye..

Adamların transfer politikası biz kiminle ilgilenirsek ona 1...2 sene içinde salça olmak..

Onyekuru benim istediğim bir futbolcu yaşı ve takıma hocaya uyumu dolayısıyla. Ama vazgeçilmez bir oyuncuda değil. Buradaki problem şu bu seviyede oyuncu bulup almaları imkansız bu yöneticilerin. Aslında normal bir onyekuruyu da almaları imkansız bence. onyekuru gelmek için denayerde olduğu gibi kulübün kapısında yatacak neredeyse. yönetimin bu seviyede ki oyuncu için en büyük avantajı bu. farklı seçenekleri olabilecek bir oyuncu aslında. kuşlar alırsa da kimse şaşırmasın. onların bir amacı da psikolojik bozukluk yaratmak kulüpte. koca camia da bunu gören ve tepki veren tek isim de hoca maalesef.

Yalnız ne yapıp edip 1-2 transferle şu belhanda yi takımdan kesmek lazım..

Bu herif yokken ne güzel feghouli orta saha oğulcan kanatta oynuyordu..Daha akici bir top oynadık.. Ne zaman bu adam takıma döndü yine o kabız futbol geri dondu..

2 sezon da iyi oynadığımız 2 dönem var biri geçen sezonun 2.yarisinin ilk 8 haftası bu maçların sadece 1 tanesinde oynadi...Diğeri de belhanda nin olmadığı ve feghouli nin oraya çekildiği dönem...
Tesadüf herhalde..

fbliler suan ozgur demırtası lincliyor lol

Merhaba arkadaşlar bu güne kadar abartılıyor tutan bisey gördünüz mü hiç bu kuşlar mesut mesut diyor bakin yarın arkasına teneke bağlayıp gönderecekler buraya yazın mesut Türkiye ligine uygun bir oyuncu değil bizim Falcao dan beter olacak göreceksiniz bu kuşlar zamanında anelka geldigindede boyleydiler hatta ribery ye bonus diyorlardı sonra ne oldu hatırlarsınız tarih tekerrürden ibarettir bi kac sene sonra yine koc tef çalıp yolluyacaklar canınızı sıkmayın

Transfer konusunda forum yeterli twitter de yalan haberden habere savrulmanın gereği yok
hatta çoğu kez olabilecek transferler burada
onlardan önce konuşuluyor bu yeter bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt