Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 22.008
- 16.516
- 2.228
Aldık aldık. Ama neyi aldık? bir de onu sor.Aldık mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldık aldık. Ama neyi aldık? bir de onu sor.Aldık mı
Dursun' dan kötüsü olmaz diye düşünürdüm hep ama sağolsun bunlar daha kötü.
İşin kötüsü bunlar gitse, daha da kötüsü gelecek gibi bir his var içimde![]()
Eljif elmas tutunca yenisini bulmak istiyorlar alırlar seneye de bunu 20ye(!) satarlarFenerbahçe, Rabotnicki forması giyen orta saha oyuncusu Luka Stankovski’yi kadrosuna katmak için oyuncunun kulübüyle resmi görüşmelere başladı. (TRT Spor)
Fenerbahçe, Rabotnicki forması giyen orta saha oyuncusu Luka Stankovski’yi kadrosuna katmak için oyuncunun kulübüyle resmi görüşmelere başladı. (TRT Spor)
Umarım çıkar knk. Bu adamların bi kârı yokŞu ultramagandaları tribünden süren, kulüple ilişkisini sonlandıran taşaklı bir başkan çıkar mı önümüzdeki yıllarda kanka.
sent via GSC
Dursun Özbek'i geçtiler vasatlıktaDaha önce bu kadar vasıfsız/ezik bir yönetim gelmiş miydi?
Şirin babada vasıfsızdı. Feneri aklamaya calisiyordu yanlis hatirlamiyorsamDaha önce bu kadar vasıfsız/ezik bir yönetim gelmiş miydi?
Bi yaz costuk costuk cosmadik fb ambargo koyar. Az - yapma durumumuz oluyor, stad sponsoru yenileniyor, umarim 10 mio euro alt olmaz. Yani simdi ki gibi min 10 mio olmali hatta 15 olmali aslindaSiz asıl bu yaz transfer dönemindeki transfer şovu izleyin yeni başkan, stadın isim hakkı sponsorluğundan gelecek para ve dahası ffp'nin bitmesi sattığın kadar al saçmalığının sona ermesi ve belhanda da dahil olmak üzere 10'a yakın veteran oyuncumuzun sözleşmelerinin bitecek olması sonrası Muslera, Marcao ve Luyindama harici kadro full baştan değişecek ilk 11'e 8 oyuncu olmak üzere en az 10 transfer yapılacak.
yıllık değil mi o fiyat 5 yıllık anlaşsak ortalama bir 60 milyon euro gelir kılçıksızB
Bi yaz costuk costuk cosmadik fb ambargo koyar. Az - yapma durumumuz oluyor, stad sponsoru yenileniyor, umarim 10 mio euro alt olmaz. Yani simdi ki gibi min 10 mio olmali hatta 15 olmali aslinda