- 8 Temmuz 2015
- 35.905
- 70.774
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirdir xdhoppaaaa
Bunu başından beridir soyluyorum bende ama inandıramıyorum.aysal ve terimin dahada yükselecegini bildikleri icin o dönem operasyon cektiler erdogan talimatıyla göksel fatih hocayla konuşup ayarttı
yanı bilerek aysal ve terimin arasını bozdular
Üstattan duyum mu varhoppaaaa
Fatih Terimin de istediği golcü futbolcu Mohammed transferi konusunda görüşmeler sıklaştı. Onyekuru ve Yusuf içinde Malatya ile görüşmeler devam ediyor .Bu 3 transferi gerceklestirebilirsek bu transfer döneminde yinede iyi iş yapmış olacağız.İnsallah transferleri bitiririzHayirdir xd
Transfer için halen umutlananlara gelsinhoppaaaa
Onyekuru için malatyayla niye görüşüyoruzFatih Terimin de istediği golcü futbolcu Mohammed transferi konusunda görüşmeler sıklaştı. Onyekuru ve Yusuf içinde Malatya ile görüşmeler devam ediyor .Bu 3 transferi gerceklestirebilirsek bu transfer döneminde yinede iyi iş yapmış olacağız.İnsallah transferleri bitiririz
ahmet bey yazım hatası yapmışOnyekuru için malatyayla niye görüşüyoruz
Yok yani apodan beklerimahmet bey yazım hatası yapmış
Bu yönetim aklima geliyor be gülüme geliyor bana ..Fatih Terimin de istediği golcü futbolcu Mohammed transferi konusunda görüşmeler sıklaştı. Onyekuru ve Yusuf içinde Malatya ile görüşmeler devam ediyor .Bu 3 transferi gerceklestirebilirsek bu transfer döneminde yinede iyi iş yapmış olacağız.İnsallah transferleri bitiririz