Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaziantep FK, teknik direktör Ricardo Sa Pinto ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yusuf ndiyashmiye, Mohammed ve Onyekuru gelsin yeter başka transfer istemiyorum kapatabiliriz nöbeti İrfancan işi yaza kalsın
irfan yusuf ve taylan ortasahası ile onyekuru kanadı ilerde mohammed ile oldukça drençli bir takım oluruz ve bunun daha fegi ve ne kadar fiziksl olarak hazır olmasada ardası olacak.Bu 3 lüye İrfan şart çok sağlam bir takım oluruz o zaman

Bu ne ya, dünün aynısı, kolpa duyum bile yok.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Asıl sorun ne biliyormusunuz. En fazla 1 yıl önce ye kadar bu forum dahil çoğunluk bu yönetimi aşırı destekliyordu. O kadar rezalete rağmen. O zaman da söyledik. Dilimiz de tüy bitti. Yok neymiş. Ekonomiyi duzelttiler. Dedik ki bu takım 2 yıl şampiyon olduysa yönetimin katkısı %5 bile değil. Önceki yönetim kurdu kadroyu. Fatih hoca olmasa ilk sene ki şampiyonlukta olmayacaktı. Fatih hocayı bile eski yönetim getirdi. Ona bile katkısı yok bu yönetimin. Söyledik bunları. Takım 2 sene şampiyon olmasın görürsünüz ekonomiyi . Adamlar daha 1 sene şampiyon olamadık. Para yok diye ağlamaya başladılar. Gerçekten ekonomimizi de düzeltmişler.😅 Galatasaray tarihinin en gereksiz yönetimi bunlardır. Yaşanan başarılarda hiç bir katkıları yoktur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt