Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl sorun ne biliyormusunuz. En fazla 1 yıl önce ye kadar bu forum dahil çoğunluk bu yönetimi aşırı destekliyordu. O kadar rezalete rağmen. O zaman da söyledik. Dilimiz de tüy bitti. Yok neymiş. Ekonomiyi duzelttiler. Dedik ki bu takım 2 yıl şampiyon olduysa yönetimin katkısı %5 bile değil. Önceki yönetim kurdu kadroyu. Fatih hoca olmasa ilk sene ki şampiyonlukta olmayacaktı. Fatih hocayı bile eski yönetim getirdi. Ona bile katkısı yok bu yönetimin. Söyledik bunları. Takım 2 sene şampiyon olmasın görürsünüz ekonomiyi . Adamlar daha 1 sene şampiyon olamadık. Para yok diye ağlamaya başladılar. Gerçekten ekonomimizi de düzeltmişler.😅 Galatasaray tarihinin en gereksiz yönetimi bunlardır. Yaşanan başarılarda hiç bir katkıları yoktur..
Galatasaray'in asıl gücü taraftarıdır.Bu yönetimin en başarılı olduğu alan da taraftarı arkasına alarak gerek ekonomik anlamda gerekse de saha içinde başarılı olmuştur.Pandemi nedeniyle taraftar hem saha hem de ekonomik olarak geri çekilmek zorunda kalınca "Fatih Terim de yönetim de" sınıfta kalmıştır.Geçen sezon taraftarsız 8 haftayı bile idare edememişler,ligi 6.sirada bitirmişlerdir.Bu yıl da benzer bir görüntü çizgisi devam ediyor.Taraftar gücünü arkasına alınca baskansiz,hocasiz ve yetersiz oyuncular ile de başarılı olmuş bir camiadir Galatasaray...Şimdi de yönetimin yapacağı en doğru iş kaç transfer döneminde acı çektirdiği taraftarın gönlünü alacak iyi oyuncu transferleri yapmak; taraftar havaya girerse Fatih Terim de havaya girer.

Diagne giderse hemen gitmeli, gitmeden 3 gün once negatif test sonucu, gittikden 5 gün sonra negatif test sonucu ve 10 gün karantinada kalması lazım.

Ingiltere baya zorlastırdı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

oğulcan 10 milyon tllik ceza gelmiş güle oynaya baklava yemeye gitmişsin zenginlik böyle bir şey demekki

Bizde başarıya doymak diye bir olay yok bence zaten bu refleks sayesinde son 30 yılda 15 kez şampiyon olduk.

Galatasaray'ı aşağı çeken herkesi er ya da geç gönderiyoruz öyle 8-10-20 sene kalamıyor kimse.

Son zamanlarda biraz değişen bir profil görüyorum. Başarıya doymuşluk anlamında söylemiyorum ama 2 dandik takımı yendikten sonra fbli gibi realiteyi unutmaya başlayan bir kesim türedi. Genele sirayet etmez umarım.

Ha evet doymuşluktan ziyade rakiplere göre baya önde olmamızın rahatlığı var bence. Bizim kayıplarımız onlarınki kadar büyük olmuyor. O yüzden psikolojimiz sağlam.

Galatasaray’da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Tüm odağını İrfan Can Kahveci, Mostafa Mohamed ve Henry Onyekuru’ya veren sarı-kırmızılılar, bir yandan da kasaya para koyma peşinde…

Luyindama ve Babel’e kulüp arayan Aslan’a beklenmedik bir teklif geldi. Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion, Mbaye Diagne’yi kiralamak istiyor. Bu sezon ligde zor günler geçiren WBA’nın transfer listesinin başında Mbaye Diagne’nin olduğu öğrenildi.

WEST BROMWICH’TEN ŞARTLI TRANSFER!

Galatasaray ile West Bromwich Albion arasında gerçekleştirilen görüşmelerin detaylarına ulaşıldı. Arkadaşımız İlhan Tüysüz’ün edindiği bilgilere göre; İngiliz ekibi, Senegalli golcüyü birtakım şartlar öne sürerek kiralamak istiyor. WBA, Premier Lig’de kalması halinde Mbaye Diagne’yi satın almak istiyor. Fakat West Bromwich’in ligden düşmesi durumunda 29 yaşındaki oyuncuyu geri göndermek istiyor.

İNGİLTERE’DEKİ YANSIMAMALARI…

Arkadaşımız İlhan Tüysüz, bu transfer girişiminin yansımalarını Ada basınından Daily Express muhabiri Ryan Taylor’a sordu:

“WBA ‘kümede kalırsak; Diagne’yi zorunlu satın alacağımız şekilde bir anlaşmaya imza atalım’ diyor. Olumsuz durumda ise Senegalli’nin geri dönmesini istiyor.”

Şu anda Galatasaray ile West Bromwich arasında kıran kırana bu şartların pazarlığı yapılıyor! Pazarlıkların tamamlanmasının ardından transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

İLHAN TÜYSÜZ / ASİST ANALİZ ÖZEL HABER

Adamlar Bahattin Demirbilek’i almış

kyle.webp

Diagne için normalde Çin'den Arabistan'dan teklif filan gelse arıza herif gitmez derdim de EPL bu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt