Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parali baskan istiyoruz
IMG_20210120_141458.webp

Şu kadroyu şimdi kuralım yaza pek iş bırakmayalım:

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Ndiyashmiye
Visca İrfancan Onyekuru
Mohammed
Bu kadroya rağmen yazın

Lonnes
Sarrachi
Taylan
Yusuf yerine sağlam 11 adamları lazım.

Hatta 1 yaş yaşlanmış visca yerine 1 adam daha lazım

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Diagne falcao emre Luyindama belhanda out
Sorloth, Muhammed, irfan, onyekuru bide şu bizle adı geçen bı stoper vardı adını unuttum o gelse süper olur takim

Futbol yüzünden saatlerce mutsuz mutsuz takılan, günlerce kafaya takan insanlar var bolca.

Stres yapıyorlar bu da hastalıkları tetikliyor özellikle yaş ilerledikçe.
Valla bende bu mallik vardi 4 sene onceye kadar yenilince yemek yiyemiyordum. Sanki benim cebime girecek para. Yine sinirleniyorumda eskisi gibi degil

Diagne premier lige giderse eğer ve kafası atıp arıza çıkarmazsa sene sonuna kadar en az 8 -10 gol atar.

O konuda kendisine inanıyorum. Yeter ki arıza çıkarmasın.

Zaten 8 gol atmış bir forveti Eba küme düşse bile başka premier Lig takımları havada kapar.

Stili ve fiziği premier Lig takımlarına çok uygun.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Diagne gitmez. Lpool istese bile gitmez herif asik

#SONDAKİKA Yılmaz İnşaat'tan Saygı değer Galatasaraylı abimiz Hakan Yılmaz : Galatasaray İrfan Can Kahveci transferini %99 bitirdi.

Bu adam kim?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fatih Terim, İrfan Can Kahveci için Göksel Gümüşdağ ile bizzat görüşecek. (A Spor)

Taraftardaki bu Irfan ve Visca sevgisini anlamadim gitti. Goksel Irfan icin 14m istiyormus, hadi 10 milyona indi diyelim, Visca gibi adami da ucuza birakmaz en az 7-8 milyon da onun icin talep eder. Ikisi icin 17-18 milyon deger mi? Degmez. Daha once de dedigim gibi Irfan sampiyon yapmaz, sadece takim oyununa katki saglar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt