Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Güney Afrika-Senegal, Dünya Kupası eleme maçı, hakem şikeden dolayı ömü boyu men cezası aldığı için tekrar oynanacak.

ndiayeyi geriye yollayin önce

656.jpg

[FONT=&quot]Pierre Webo, Gazişehir Gaziantep FK'da. iyi takım kurdular dele vale -ermin zec gibi süperligde oynamış oyuncular ile başlarında hüseyin kalparla birlikte bu sezon çıkabilirler[/FONT]
Bu Gazişehir Gaziantep FK, Gaziantepspor değil di mi? Eski Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sanırım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yevhen Konoplyanka on the transfer window: "I had offers. There was interest from Stoke City, Lazio, Inter and Galatasaray."

Yevhen Konoplyanka transfer donemi hakkinda: "Bana gelen teklifler vardi. Stoke City, Lazio, Inter ve Galatasaray'in ilgisi vardi"

Solda konop olsaydi gercekten basalti gurubu CL takimi olurduk.

konop mutlaka seneye transfer edilmelidir

yokmu hic karabüklü ? :) bu latovlevicinin durumu,sakatlıgı filan bilgi verse

Ben Karabüklüyüm rengo şöyle söyliym,

1.ofansı defansına göre daha iyi bir adam gerçi herkes biliyordur sanırım bunu.
2.karabük kontra takımı olduğu için pek fazla kendi kapasitesini gösteremedi emin olun göründüğünden daha iyi
3.set oyunu oynayan, oyunun büyük kısmını rakip sahada oynayan takımlarda daha iyi oynayacaktır fikrimce.
4.caner erkinin biraz daha temposuz ama daha akıllı halini düşünebilirsiniz
5.frikik atar ki özellikle sol çapraz dan genelde sağ ayaklı olanların attığı bölgeden daha iyi atar
6.ortaları çok çok iyi
7.dönen topları ribaundları direk kaleye gönderme potansiyeli mevcut
8.şuan en önemli mevzu kondisyon yüklemesi yapıp dezavantajlı olduğu tempo meselesini halledersek büyük takımların yedek sol beki olarak biçilmiş kaftan

655.jpg

bu arkadaş ne işe yarar birtane scout transferi yapmadık

pas oynuna yatkın diye düşünüyorum leto bilmem yanılıyor muyum

Ndiaye'yi yollayın ondan sonra isterseniz 10 defa tekrarlayın maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt