Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Tomas Hubocan'ın kiralanması konusunda Marsilya ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

653.jpg

asamoahı ocakta alırız konop,vitor hugo,lemina yada imbulayı da yazın getiririz cl de öttürürüz

Radyosporda karabük başkanı şartları sunduk ve Gs'nin yanıtını bekliyoruz demiş. Ben anlamıyorum abi bu asamoahla birlikte bir tutarsızlık var medyada . Olmazsa sasirmam yani , adam sürekli anlaşma yok diyor ilginç.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Radyosporda karabük başkanı şartları sunduk ve Gs'nin yanıtını bekliyoruz demiş. Ben anlamıyorum abi bu asamoahla birlikte bir tutarsızlık var medyada . Olmazsa sasirmam yani , adam sürekli anlaşma yok diyor ilginç.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 saat önceki dalga galiba
Iasmin Latovlevici sabah erken saatlerde Galatasaray için sağlık kontrolünden geçecek. (NTVSPOR)

Futbol Arena @futbolarena

SON DAKİKA - Dursun Özbek, Cuma günü Denayer'in imza töreninde yabancı sınırlaması hakkında açıklamalarda bulunmaya karar verdi. (ÖZEL)

Futbol Arena @futbolarena

Galatasaray, Jason Denayer için Cuma günü Türk Telekom Stadyumunda imza töreni ve basın toplantısı düzenleyecek.

Turgut Doğan Şahin: "Türkiye'deki yabancı hayranlığı yeteneğin önüne geçiyor. 'Yeter ki yabancı olsun.' muhabbeti Türklerin önünü kesiyor."

Turgut Doğan Şahin: " Biz buna karşıyız, yoksa kaliteli yabancı gelsin, biz hiçbir zaman karşı olmayız. Her zaman rekabet hazırız. "
Beğenmediğin yabancıyı bile kesecek yeteneğin yok demek ki otur biraz sorgula arkadaş kendini , sen beğenmediğin yabancıyı kesip de oynayamazken gelsin dediğin kaliteli yabancıyı kesme şansın zaten yok....En büyük sorun da bu denklemi çözecek mantığının olmaması.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt