Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan, Selçuk, Eren ve Yasin. Bu dörtlüden bir ya da ikisi adam gibi oynasa da şaşırtsa bizi. Muazzam olurdu kadro. Ama Eren dışındakilerden hiç umudum yok. Çok çalışıp, hırs yapıp kadroyu zorlayacaklarını, kendilerini hazır tutup yedekten ya da cezalı durumlarında oyuna girip işe yaramak isteyeceklerini sanmıyorum. Küsüp, oturdukları yerden paralarını almak daha cazip gelecektir.

Ne kadar katkı verirler ama Sinan da Yasin de oynamak isteyeceklerdir. Bu sene kontratı kapıp bedavaya iyi yerlere gitmek isteyecekler. Hele Yasin oynamazsa seneye Volkan Şen'in durumuna düşer.

Artık yabancı isim önerisi yada videosu atmayın arkadaşlar. Yabancı hakkımız doldu. Seneye alabileceğimiz türk oyuncuları konuşabiliriz.

21 e 3 kaleci yazacaksak Eray kovasını beslemeyelim boşuna bi çocuk koysak oraya yeter

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

....
309.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fransadan ucakla gelecek olan son transferimiz ben arfa nakoulma olacak derken carraso cikti uzulmedim degil :red:

sürpriz transfer sanırım arda idi taraftar baskısından almadılar :)
aferin bize . fenerliler küfrettiği halde aziz bildiğini okuyor hatta inadına yapıyor .
bir de dursun başkana sallarlar. bu dönem kadro planlaması yapılırken kesinlikle kamuoyunun da nabzını yokladılar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt