Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
En azından süre almalıEmre Akbaba'yı aldınmı oynatmak lazım rtas. Yazık olur çocuğa.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından süre almalıEmre Akbaba'yı aldınmı oynatmak lazım rtas. Yazık olur çocuğa.
sürpriz transfer sanırım arda idi taraftar baskısından almadılar
aferin bize . fenerliler küfrettiği halde aziz bildiğini okuyor hatta inadına yapıyor .
bir de dursun başkana sallarlar. bu dönem kadro planlaması yapılırken kesinlikle kamuoyunun da nabzını yokladılar .
En azından süre almalı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çoğu kişi tarafından beğenilen bir oyuncuBelhandayı 2 sene oynatıp 15m a satarız. CL de oynarsak ve skor katkııs verirse her türlü gider 15 e. Emreyide 3-5 e alırız. Emre çok beğendiğim bi oyuncu benimde.
14 yabanci serbestYalnız 13 yabancı oldu kim kenarda oturacak
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
nerelerdesin be ustaLuce denen adiye sövdük diye ceza aldım inanılır gibi değil.
Yatıp çıktım renktaş fazla kalmadım. Ama 3 gün 3 asır gibi geçti.nerelerdesin be usta
Revirde olması muhtemel. O adamın futbol kariyeri biter bence birdaha ameliyat olursa.baba abdul rahman nerde![]()
cenk negredo üstüne bu gelirse takım içi dengeler alt üst olurdiego costa tinercilere kiralık geliyor haberleri medyaya düşmüş. bu adamın kargalarla ne işi olur ?
Beşiktaş'ta Diego Costa iddiası! Kabul etti... - Spor Haberleri
geçmiş olsun reiz.Yatıp çıktım renktaş fazla kalmadım. Ama 3 gün 3 asır gibi geçti.
Bütün renktaşlar adına sövdüm reis. Biri bunu yapmalıydı.geçmiş olsun reiz.
cenk negredo üstüne bu gelirse takım içi dengeler alt üst olur![]()
Devre arasında alırsak dehşet bi iş yapmış oluruz. Eğer sene sonunu beklersek bence elden kaçar. Ya sözleşme uzatır ya da beleş diye zibilyon tane talibi çıkar. Bize yar olmaz sezon sonunda. Bu işi devre arasında bitirmeliyiz. Ya da ön protokol yapmak lazım ama onu da bizimkiler akıl eder mi bilemem.bizi düşünüyor çukulatam![]()
usta tabiki fazla. Ligin en iyi oyuncusu olur direkt olarak. Ama talisca var negredo var cenk var o var bu var costa'nin gelmesi mantiksiz yanitinercilerin ofans hattını bilmem de gelirse bizim açımızdan iyi olmaz.
bu herif lig için fazla .
Hikmet Ferudun Tankut: "Sosyal medyada Latovlevici'nin bonservisini az bulan bir taraftarımızı aradım, 12 yaşında bir çocuk çıktı."
������������������������
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi