Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Ergünün, Tudorun istemediği bir futbolcuyu getireceğini sanmıyorum, Ntv'de çıktığı zamanda Ardayı istediğini söylemişti Tudor. Bence temkinli olalım.

Rtaslar gelismeler nedir?

Lato geldi sanirsam. Yedek kaleci, Moura, Arda durumlari ne? Copler gitti mi?

Kusura bakmayin bugun uzak kaldim.

Taraftar! bişey yapmaz.sucukculara sucuk ekmeğini verir gelmeden ilk maçında kale arkasına çağırır sucukcular arda turan oley diye bağıra bağıra.medya da yazar gs taraftarı ardayı bağrına bastı diye.

Arda Turan gelirse formasını alırım , takımı karıştırır bizi şampiyonluktan ederse de formasını yakarım.

RAC1 radyosunun Arda Turan'ın Galatasaray'a kiralandığı haberi, As, Marca ve Sport gazetelerinin internet sitelerinde de manşet oldu.

Galatasaray lı eski futbolcu evren turhan Twitter da şunu yazmış
Arda Turan gelmiş...zor dedim ama aldığım haber biraz önce kesin diye..Hayırlı olsun,Hem Galatasaray hem onun için..İnşallah başarılı olur.

Aslolan Galatasaray'dır

arda her zaman sallıyor ya şöyle GS lıyım böyle seviyorum diye atar tutar daima.GErçekten GS lıysa gelmemeli bu ısıran saldıran takımı hımbıl bir takıma çevirmemeli.tempolu atletik bir takım istiyor taraftar.

Rtaslar gelismeler nedir?

Lato geldi sanirsam. Yedek kaleci, Moura, Arda durumlari ne? Copler gitti mi?

Kusura bakmayin bugun uzak kaldim.

Arda geldi diyolar gece yarısı katalan radyosu açıkladı. Carrasso'yu aldık bedelsiz yedek kaleci. Lato açıklandı 550k bonservis 750k maaş. çöpler poşette ama daha konteynere atılmadı

ne güzel işte.şimdi Galatasaraya muhtaç.eşek gibi çalışmak zorunda formayı almak için.
hiç sanmıyorum Sergen, hemde hiç. Bakın tekrar ediyorum, Arda kulağını tıkayıp ben artık Futboluma bakıcam dese bile, Medya daha ilk antrenmana çıkmadan haber stoğu yapıcak. Çünkü şu anda ellerinde bizi karıştırabilecekleri malzeme yok, herşey iyi gidiyor. Arda, bu konuda onlar için maden olacak, bakın tekrar ediyor altını çiziyorum, tamamen Ardadan bağımsız.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapma abi gözünü seveyim, Arda bizim takımdaki herkesten iyi futbolcu. Diğer dediklerine aynen katılıyorum, umarım bir kenara bırakır o tarz saçmalıkları, çok zor ya neyse.

Yetenekleri bakımından sözüm yok, iyi ifade edememişim anlaşılan...Ancak ''İyi futbolcu'' kavramı yetenekten başka ve daha önemli bulduğum şeyler de ifade ediyor benim için. Bu bağlamda İlk aklıma gelen Fernando oldu mesela; totalde Arda' dan daha iyi futbolcu olduğu konusu benim için tartışmaya kapalıdır, isterse herkes aksini düşünüyor olsun, kendi düşüncemi ifade ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt