- 12 Haziran 2015
- 37.117
- 33.110
- 2.693
Cenk Ergünün, Tudorun istemediği bir futbolcuyu getireceğini sanmıyorum, Ntv'de çıktığı zamanda Ardayı istediğini söylemişti Tudor. Bence temkinli olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git bir tane evlerinden alda çorbada tuzun bulunsunNEF adamsin
İnşallahHaberi sadece bir kaynak verdi, beklemekte fayda var. Ben kolpa olduğunu düşünüyorum hala.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elımde arsa var nefe kelepir fiyattan okutacagımGit bir tane evlerinden alda çorbada tuzun bulunsun
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bari bi de forvet alsaydık
Kanat dedin oda geldi, forvette getir reis![]()
Sergen, Evren Turhan abimiz yanılır mı? Twitterdan yazdı şimdi haber aldım diyeRAC1 radyosunun Arda Turan'ın Galatasaray'a kiralandığı haberi, As, Marca ve Sport gazetelerinin internet sitelerinde de manşet oldu.
Rtaslar gelismeler nedir?
Lato geldi sanirsam. Yedek kaleci, Moura, Arda durumlari ne? Copler gitti mi?
Kusura bakmayin bugun uzak kaldim.
hiç sanmıyorum Sergen, hemde hiç. Bakın tekrar ediyorum, Arda kulağını tıkayıp ben artık Futboluma bakıcam dese bile, Medya daha ilk antrenmana çıkmadan haber stoğu yapıcak. Çünkü şu anda ellerinde bizi karıştırabilecekleri malzeme yok, herşey iyi gidiyor. Arda, bu konuda onlar için maden olacak, bakın tekrar ediyor altını çiziyorum, tamamen Ardadan bağımsız.ne güzel işte.şimdi Galatasaraya muhtaç.eşek gibi çalışmak zorunda formayı almak için.
Sinan gitseydi o da olurdu ama bu saatten sonra zor Sergen.bari bi de forvet alsaydık
Yapma abi gözünü seveyim, Arda bizim takımdaki herkesten iyi futbolcu. Diğer dediklerine aynen katılıyorum, umarım bir kenara bırakır o tarz saçmalıkları, çok zor ya neyse.
kanatta da oynayan biri olsa da o forvet ardayı kesse,arda eşek gibi çalışsa