Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırının olumlu tek bir yanı var mı bilen var mı? Düşünüyorum da bulamadım daha

evet çok hak ederek kazanıyorlar zaten

ha işte bu algı üzerinden yakında özelleştirme gelecek .
o zaman adalete dayalı düzen performansa dayalı ücret masalları yerine adamcılık torpilcilik işten atılmalar hat safhada olacak .
kazın ayağı öyle değil.
deve yükü maaş alan vekiller yüksek memur ve bürokratlar ne yapıyor acaba ?
tek laf ediliyor mu ?
etmezler etmezsiniz. toplum önlerinde ceket iliklemeye devam eder.

Kural degismez, en fazla 3_4 yil ilerisi icin karar alirlar, rte baskanlik seciminden önce milyonlarca yeni genc secmeni karsisinda almaz,diyeceksinizki bunlar göz göre göre trabzona kupalarini vermedi, yahu Trabzonda aziz yildirim akpden belediye baskani adayi olsa secilir

Bence yabancı futbolcuya krıter getirilebilir.
Örneğin;
- 30 yaş üstü yabancı futbolcu sayısı = (max) 5
- Belirli sayıda milli takımında oynamamış futbolcu sayısı = (max) 3
- 25 yaş altı yabancı sayısı = (min) 5

vb. gibi...

Göksel seneye yabancı sınırı değişebilir diyor
Değişsin mac izleyenin .......

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngiltere'ye uyarlayalım illa sınır gelecekse.

Öyle 5+0+3 • 6+2+0
gibi saçma salak şeyler gelecekse hiç başlamasın lig o sezon.

f84f6e03e4ccc343be69e8c813d53fcd.jpg

TapaTalK

ha işte bu algı üzerinden yakında özelleştirme gelecek .
o zaman adalete dayalı düzen performansa dayalı ücret masalları yerine adamcılık torpilcilik işten atılmalar hat safhada olacak .
kazın ayağı öyle değil.
deve yükü maaş alan vekiller yüksek memur ve bürokratlar ne yapıyor acaba ?
tek laf ediliyor mu ?
etmezler etmezsiniz. toplum önlerinde ceket iliklemeye devam eder.

Genel olarak memurlardan bahsettim ben. Yüksek&Düşük

milletvekili maaşları dahil

Başbakan Yıldırım: "Evde maç seyrediyorum. Hanım 'Değiştir kanalı bunların arasında Türk oyuncu yok. başkasının maçından bize ne' diyor." https://twitter.com/TD1Lig/status/904768994464366593/photo/1

Zaten başımıza ne geliyorsa bilgisi olmadan fikri olanlar yüzünden geliyor. Konu hakkında bir uzmanlığının olmasını geç, futbolun f'sini bilmez ama yorum yapar. Sadece futbol değil, ülkedeki tüm alanlarda durum böyle. Türkiye'nin isminin gelişmiş ülkeler arasında yer almamasının önemli nedenlerinden biri de bu.

Sporcu gider siyaset hakkında yorum yapar, sanatçının biri ekonomi hakkında yorum yapar vb.

Bırakın da bir işi bilenler, işin uzmanları yapsın.

.. sol bekkkkkkkkkkkkkk gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence yabancı futbolcuya krıter getirilebilir.
Örneğin;
- 30 yaş üstü yabancı futbolcu sayısı = (max) 5
- Belirli sayıda milli takımında oynamamış futbolcu sayısı = (max) 3
- 25 yaş altı yabancı sayısı = (min) 5

vb. gibi...
Buna katılırım bak kaliteli yabancı gelsin ama sınırsız olsun

O iş yaş. Epl de küme düşen takım 20 milyona transfer yapabiliyor senin 3 takımın dışındaki transfer bütçesi 20 milyon etmiyor nasıl alacak bu adamlar bahsettiğiniz milli oyuncuları?

Nasıl olmaz linnes ile büyük mac alınmaz

O kanatın defansif kurgusu çok iyi. tolga ve belhanda yardım ediyor fazlasıyla. Büyük maç almaya gerek diğer takımları içerde dışarda ezelim yeter

Başbakan Yıldırım: "Evde maç seyrediyorum. Hanım 'Değiştir kanalı bunların arasında Türk oyuncu yok. başkasının maçından bize ne' diyor." https://twitter.com/TD1Lig/status/904768994464366593/photo/1

kendileri alman mercedeslerine binerken türk arabası lafı etmiyorlar ama . her biri hayvan gibi motora sahip servet değerinde arabalar parası senden benden çıkıyor gık yok .

şimdi Allah'ını seversen bu first ladymiz madem spora düşkün bu kadar , acaba atletizm boks yüzme vs branşlarda hep türklere mi denk geliyor da iş futbol olunca garipsedi?
bu kadar dalga geçmeyin bu milletle ayıptır yahu . daha düzgün argümanlar bulun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt