Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene kural mi degistirilir bunu yapan adamlar once bi istifa etsin yonetemiyoruz diye

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kanatın defansif kurgusu çok tolga ve belhanda yardım ediyor fazlasıyla. Büyük maç almaya gerek diğer takımları içerde dışarda ezelim yeter
Yanlış Niye yanlış şampiyonluk büyük takımların arasında oynadığı maçlardan geçer
2 sezondur ilk 4 deki takımları yenemiyoruz sonuç ortada
Bjk 4 puan
Başakşehir 6
Fener 6
Trabzon 6 verdik

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli takımı düşünerek yabancı sınırından bahseden fikirleri üreten beynin, beyin sapını eşekler debelesin

Yanlış Niye yanlış şampiyonluk büyük takımların arasında oynadığı maçlardan geçer
2 sezondur ilk 4 deki takımları yenemiyoruz sonuç ortada
Bjk 4 puan
Başakşehir 6
Fener 6
Trabzon 6 verdik

Sol bek pozisyonu o puanların sadece 3 4 üne etki eder. Biz o kayıpları orta saha ve defans kurgumuzun zayıflığından dolayı verdik.

Sol bek pozisyonu o puanların sadece 3 4 üne etki eder. Biz o kayıpları orta saha ve defans kurgumuzun zayıflığından dolayı verdik.
Sol ön arka yetmez bu takımlara
Puan alırsın almazsın o ayrı
Ben onu küçük takımlara yenelim yeter demene istinaden söyledim

Birde su var, abartili örnek veriyorum, bugün yabanci yasagi Gelse, yani sirf türk oynatacaksiniz dense rakiplerimiz defans hatti bile kuramaz, biz cöpte olsa milli takim düzey indeed onbir cikarabiliriz, u17 genclerde bizde, demek istedigim fb ve bjk bizim kaliteli yabancilardan ürkmüs durumda ama altyapilari yok, asil cöküs onlarda olur, bu yüzden kafalari cok karisik

kendileri alman mercedeslerine binerken türk arabası lafı etmiyorlar ama . her biri hayvan gibi motora sahip servet değerinde arabalar parası senden benden çıkıyor gık yok .

şimdi Allah'ını seversen bu first ladymiz madem spora düşkün bu kadar , acaba atletizm boks yüzme vs branşlarda hep türklere mi denk geliyor da iş futbol olunca garipsedi?
bu kadar dalga geçmeyin bu milletle ayıptır yahu . daha düzgün argümanlar bulun .

Atletizmde ve birçok spor branşında Türk Milli olarak yarışan zenci, çinli vs devşirmelere niye laf etmiyorlar bunlar?

rahat olun yusuf bey den veto yiyecektir bu girişim

Sadece anadolu takımlarını yenerek 78 puan toplanıyo şampiyonluk için yeter.

Linnes sadece fizik olarak eksik bir oyuncu. Defansif zaafiyeti de bu yüzden. Bu oyun kurgumuzla sol bek pozisyonundan dolayı sıkıntı çekmeyiz. Ha geçen sene patlardık o ayrı.

Linnes sadece fizik olarak eksik bir oyuncu. Defansif zaafiyeti de bu yüzden. Bu oyun kurgumuzla sol bek pozisyonundan dolayı sıkıntı çekmeyiz. Ha geçen sene patlardık o ayrı.
Öne yada arkaya biri gelmeli
Asamoah bu açıdan çok önemliydi

O iş yaş. Epl de küme düşen takım 20 milyona transfer yapabiliyor senin 3 takımın dışındaki transfer bütçesi 20 milyon etmiyor nasıl alacak bu adamlar bahsettiğiniz milli oyuncuları?

Onlarda San Marino Luxemburg Kosovo suriye gibi ülkelerin milli oyuncularini alsinlar

Senin kafana göre riikanjd takımı da şampiyondu 5 te 5
Lig 7 8 haftadan sonra belli olur takımlar oturunca

Yahu kendin diyorsun büyük maç alamayız sol beksiz bende diyorum anadolu maçlarını alsak yeter sen şu kadronun büyük maç alamıyacağını nasıl düşünüyorsan , bende anadolu maçlarında fire vermiyeceğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt