Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Poldi ile brumayı bedava verdik bunları nasıl satacağız..
Genç kriterin kaçHayatında Tagliafico bu izlememiş adamlar Bursa çöp muamelesi yapıyorlar adama ...
Adam Arjantin in son yıllarda en çok ümitle beklediği genç topçulardan
1.6 imiş serbest maddesine kadar?
Bu adam tepkiler yüzünden geri adım atmış olabilirmi?
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam tepkiler yüzünden geri adım atmış olabilirmi?
İkisi de mevcut şartlarda iyi fiyata gitti. Poldi kafaca veteran bir futbolcu olarak kendisine yakışan yerde şu an; Bruma ve menajerinin sözleşme yenilemeye niyetlerinin olmadığını anlamak için vasat bir akıl yeterliydi, hep mevcut sözleşmeye sadakatten bahsettiler; daha iyi liglerden bir kulüple işi pişirip, bu sezon topa ayağını sokmadan, seneye bedava gitse daha mı iyiydi?...
Paok tada buna benzer golleri ispanyada daGarry o golleri nasıl becerip attı acaba? Bizde 3 metreden kalecinin üstüne vuruyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece Lucescu için değil, genel olarak dillendiren herkesten geri vites gelebilir. Sonuçta en çok dillendiren, her ne kadar başkasının kumandası ile olsada, bugün birden bire döndü. Ben burada Melih'e katılıyorum, bence totalde beklediklerinden fazla tepki oldu.Lucescu geri adım atsa ne olur ki? Onun görevi bahane göstererek gündeme getirmekti.
Oturup ciddi ciddi görüşecekler bu durumu.
çok normal geri adım atması. Sanırım kulüplerin tamamı karşı çıkıyor bu işe. Bir de taraftardan da tepki gelince ikinci plana atılmıştır. Beinsportta kbl etmez bunu yaw. Adamlar ligi 100 ülkeye izletecez diyorlar, yatırımlarını ona göre yaptılar. kulüplerde yatırımlarını buna göre yaptı. çocuk oyuncağı değil, büyük zarar olur.
Sadece Lucescu için değil, genel olarak dillendiren herkesten geri vites gelebilir. Sonuçta en çok dillendiren, her ne kadar başkasının kumandası ile olsada, bugün birden bire döndü. Ben burada Melih'e katılıyorum, bence totalde beklediklerinden fazla tepki oldu.
Bu piyasaya göre düşünmek lazım bence ikiside az oldu.. spastik cavanda ya bile neler verdik poldi dediğin adamın kariyeri yeter az oldu bu benim düşüncem tabi..
Futbolseverlerin tek istediği bu zaten, herkes işine baksın, güzel futbol seyredelim. Alt yapıya doğru yatırım ile oyuncu çıkıyor, bugün bir Çağlar, Enes, Cengiz var Milli Takımda. Bugün yabancı sınırı gelse yine bu çocuklara yazık olacak, çünkü büyük kulüpler bu çocukların peşini bırakmayacak. Oyuncu mu istiyorlar, ver takımlara alt yapıya şu kadar yatırım yapmazlar ise puan silme cezası, bak bakalım neler oluyor.Umarım öyledir. Futboldan başka herşeyi konuşuyoruz. Umarım şu kara günler geçer ve keyifli futbol izleriz.
''Kafaca veteran'' dedim, aksini iddia ediyorsan bilemem ki [USER Adem Çakar[/USER]; bile pes etti bu konuda, nasıl inat biri olduğunu biliyorsundur!:asd22:...
Fifa futbola siyaset karışırsa kendi organisazyonlarından atıyor. Bizde siyaset daha ne kadar karışacak ise, bu yüzden güvenmiyorum fifaya.Mahkeme ye verebilirmiş yabancı sınırı fifa nezdinde
Lakin siyasi baskıya rağmen karşı çıkabilecek varmı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi