Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube

bunu rodriges mi atmış görüntü bozuk başkası atmış olmasın :confused:

Poldi ile brumayı bedava verdik bunları nasıl satacağız..

İkisi de mevcut şartlarda iyi fiyata gitti. Poldi kafaca veteran bir futbolcu olarak kendisine yakışan yerde şu an; Bruma ve menajerinin sözleşme yenilemeye niyetlerinin olmadığını anlamak için vasat bir akıl yeterliydi, hep mevcut sözleşmeye sadakatten bahsettiler; daha iyi liglerden bir kulüple işi pişirip, bu sezon topa ayağını sokmadan, seneye bedava gitse daha mı iyiydi?...

Hayatında Tagliafico bu izlememiş adamlar Bursa çöp muamelesi yapıyorlar adama ...

Adam Arjantin in son yıllarda en çok ümitle beklediği genç topçulardan
Genç kriterin kaç
25 yaşında olacak adam olmuştur zaten
Rakiple didismesi dışında ne özelliği var
Dribling hız hangisi var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam tepkiler yüzünden geri adım atmış olabilirmi?

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok normal geri adım atması. Sanırım kulüplerin tamamı karşı çıkıyor bu işe. Bir de taraftardan da tepki gelince ikinci plana atılmıştır. Beinsportta kbl etmez bunu yaw. Adamlar ligi 100 ülkeye izletecez diyorlar, yatırımlarını ona göre yaptılar. kulüplerde yatırımlarını buna göre yaptı. çocuk oyuncağı değil, büyük zarar olur.

Şu Rodrigues böyle devam etse de sene sonu 9-10'a satsak ne güzel olur. Büyük ihtimalle sattığın kadar al sınırı yiyeceğiz, elde gözden çıkarıp satabileceğimiz birkaç oyuncudan biri. Diğer gidenlerin yerini dolduramayız. (Tolga'da var böyle devam ederse, onu da 7-8'e satarız belki)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkisi de mevcut şartlarda iyi fiyata gitti. Poldi kafaca veteran bir futbolcu olarak kendisine yakışan yerde şu an; Bruma ve menajerinin sözleşme yenilemeye niyetlerinin olmadığını anlamak için vasat bir akıl yeterliydi, hep mevcut sözleşmeye sadakatten bahsettiler; daha iyi liglerden bir kulüple işi pişirip, bu sezon topa ayağını sokmadan, seneye bedava gitse daha mı iyiydi?...

Bu piyasaya göre düşünmek lazım bence ikiside az oldu.. spastik cavanda ya bile neler verdik poldi dediğin adamın kariyeri yeter az oldu bu benim düşüncem tabi..

Lucescu geri adım atsa ne olur ki? Onun görevi bahane göstererek gündeme getirmekti.

Oturup ciddi ciddi görüşecekler bu durumu.
Sadece Lucescu için değil, genel olarak dillendiren herkesten geri vites gelebilir. Sonuçta en çok dillendiren, her ne kadar başkasının kumandası ile olsada, bugün birden bire döndü. Ben burada Melih'e katılıyorum, bence totalde beklediklerinden fazla tepki oldu.
çok normal geri adım atması. Sanırım kulüplerin tamamı karşı çıkıyor bu işe. Bir de taraftardan da tepki gelince ikinci plana atılmıştır. Beinsportta kbl etmez bunu yaw. Adamlar ligi 100 ülkeye izletecez diyorlar, yatırımlarını ona göre yaptılar. kulüplerde yatırımlarını buna göre yaptı. çocuk oyuncağı değil, büyük zarar olur.

Mahkeme ye verebilirmiş yabancı sınırı fifa nezdinde
Lakin siyasi baskıya rağmen karşı çıkabilecek varmı

Sadece Lucescu için değil, genel olarak dillendiren herkesten geri vites gelebilir. Sonuçta en çok dillendiren, her ne kadar başkasının kumandası ile olsada, bugün birden bire döndü. Ben burada Melih'e katılıyorum, bence totalde beklediklerinden fazla tepki oldu.

Umarım öyledir. Futboldan başka herşeyi konuşuyoruz. Umarım şu kara günler geçer ve keyifli futbol izleriz.

Bu piyasaya göre düşünmek lazım bence ikiside az oldu.. spastik cavanda ya bile neler verdik poldi dediğin adamın kariyeri yeter az oldu bu benim düşüncem tabi..

''Kafaca veteran'' dedim, aksini iddia ediyorsan bilemem ki [USER Adem Çakar[/USER]; bile pes etti bu konuda, nasıl inat biri olduğunu biliyorsundur!:asd22:...

Umarım öyledir. Futboldan başka herşeyi konuşuyoruz. Umarım şu kara günler geçer ve keyifli futbol izleriz.
Futbolseverlerin tek istediği bu zaten, herkes işine baksın, güzel futbol seyredelim. Alt yapıya doğru yatırım ile oyuncu çıkıyor, bugün bir Çağlar, Enes, Cengiz var Milli Takımda. Bugün yabancı sınırı gelse yine bu çocuklara yazık olacak, çünkü büyük kulüpler bu çocukların peşini bırakmayacak. Oyuncu mu istiyorlar, ver takımlara alt yapıya şu kadar yatırım yapmazlar ise puan silme cezası, bak bakalım neler oluyor.

Son düzenleme:
Yabancı sınırı gelirse muhtemelen maç izlemem konuşmam konuşmaya kalkana dalarım
Git önce altyapıdan yetiştirdiğin oyuncularda yeterlilik olsun
Zaten o formayı alır her türlü
Mesela şener ofansi ıyi defansı leş bu saatten sonrada gelişmez
Bunlar hep temel eğitim eksikliği

Bugün TR'deki yabancıları çıkarsak (yaşlı da olsalar) geriye kalan çöpleri Araplara bile satamazlar, izlemez kimse.

Benim anlamadığım, neden bu kadar takılı kalındı bu işe, Madem yerliler oynasın istiyorlar, Proje takımlarını geliştirsinler, TFF milyonluk eşeklere prim vereceğine altınordu gibi 3-5 takıma daha imkan tanısın, yatırım yapsın. 3-5 yıla iyi yerliler gelir.

Taraftar tepkisi devam ederse devlet ikinci koz olarak Yabancı vergilerini yükseltmeye gidecek muhtemelen.

Umarım Garry ve Tolga böyle devam eder de ikisinden toplam 15-16 m'lik bir gelir elde ederiz. İkisi de yeri doldurulabilecek oyuncular ek olarak FFP için elimizi rahatlatmış olur. Asamoah'ı beleş alıp Kono'yu da 15'e satın alarak transferi kapatırız(Şampiyon olmuş bir GS'nin 18-19 transfer sezonu planlaması açısından düşündüm)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt