Mehmet Aslan
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.733
- 8.037
- 2.568
Arif bu fabra dehşet adam bize yar etmezler kanks, bi kaç seneye avrupa nın elit takımlarından birine düşer zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lamelaya çökelim sol bek gelmesinOhaaaa tottenham lamela yı, dortmund reus u uefa listesine almamış. Manyakmı lan bunlar, sakatlık durumlarıda yoktu noldu acaba
Renktaş darılma ama bana sorarsan kendi başını kendi yakmış. Kimse içip içmediğini sorgulamaz, böyle bir ortamda bulunmasını sorgular.Bu ortadaki çocuk arkadaşım benim. Kerem Bulut , babası da Bostancıspor'da hocaydı.
Küllük üstünde durmasına rağmen kendisi sigara kullanmaz , bi ay önce en son beraber halısaha maçına çıktık , çok da yetenekli bi çocuktu. Aykut Kocaman kendisi bizzat kovmuş , başını yaktılar yazık.
Bu ortadaki çocuk arkadaşım benim. Kerem Bulut , babası da Bostancıspor'da hocaydı.
Küllük üstünde durmasına rağmen kendisi sigara kullanmaz , bi ay önce en son beraber halısaha maçına çıktık , çok da yetenekli bi çocuktu. Aykut Kocaman kendisi bizzat kovmuş , başını yaktılar yazık.
Muslera diyorum Beş senedir bize yerli sayılamaz mı imkanı yokmu6 yabancı sınırı gelirse kadroya ilk yazılacak yabancı fernando olur, musleradan bile önce o yazılır. Muslera, mariano, maicon, fernando, feghuli, gomis böyle olur 6 yabancı
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi