Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arif bu fabra dehşet adam bize yar etmezler kanks, bi kaç seneye avrupa nın elit takımlarından birine düşer zaten.

São Paulo adami 6 ay once 150 bin dolara almis. Fena bir tokat olabilir Tavares.

Yillarin bana ogrettigi seylerden biri de bizi guney amerika pazarinda fena operler, uzak duralim.

Solbek Güney Amerika oyuncusu olacaksa iki sene önce telles neden gönderildi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu çapsızların açıklamalarına bakarsak bizim için en hayırlısı yerli bir sol bek almak olacaktır.. öyle böyle bu çapsızlar getirecek yabancı sınırını bakıj görn

Bu ortadaki çocuk arkadaşım benim. Kerem Bulut , babası da Bostancıspor'da hocaydı.
Küllük üstünde durmasına rağmen kendisi sigara kullanmaz , bi ay önce en son beraber halısaha maçına çıktık , çok da yetenekli bi çocuktu. Aykut Kocaman kendisi bizzat kovmuş , başını yaktılar yazık.
Renktaş darılma ama bana sorarsan kendi başını kendi yakmış. Kimse içip içmediğini sorgulamaz, böyle bir ortamda bulunmasını sorgular.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ortadaki çocuk arkadaşım benim. Kerem Bulut , babası da Bostancıspor'da hocaydı.
Küllük üstünde durmasına rağmen kendisi sigara kullanmaz , bi ay önce en son beraber halısaha maçına çıktık , çok da yetenekli bi çocuktu. Aykut Kocaman kendisi bizzat kovmuş , başını yaktılar yazık.

bunlarin cocuklugu mu kalmis
4 tane esek kadar herif o paylasilan fotonun sikinti yaratacagini kestiremiyorsa biz ne yapalim
cok büyük mallik iste
özellikle fbnin cok sikintili oldugu bir dönemde yapilan bir eylem bu
yeni yetisen nesil baya sorunlu zaten
zeka olarak 5 yasindaki cocuktan farklari yok bir cogunun

günaydın Galatasaray sevdalıları :gsbayrak:

gheorghe-hagi_140646.jpg

Yabancı sınırını öyle böyle getiricek bunlar kafaya koymuş
Bari 6+3 gibi flaan yapmaya baksınlar

Biizm Musleranın 5.senesi yerli statüsüne sokabiliriz
Emre akbabayı mutlaka almamız lazım
Ayriyeten benim aklıma gelen sol bek için aziz behic var yerli statüsünde
Beşiktaşa yasin sinan ve 3-4 verdikmi tolgayı verir tahminimce

6+3 olsa şöyle bir kadro çıkartırdık bana göre ligin en iyi kadrosu olurdu

Muslera
Mariano Maicon Ozan Behich
Tolgay Ndiaye
Feghouli Emre Genç yerli kanat
Gomis

Muslera kral gereği türk statüsüne sokulur behic te zsten yerli statüsün de

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolgayi ama sisirdiniz ya

Biri gelmis fernando'yu kadrodan cikarip mal tolgayi aliyor ilk 11'e, sabir sabirrr sabirr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt