Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Tudor; 'Asamoah dışında başka bir sol bek oyuncusuna odaklanamıyorum' diyor. Sol bek gelirse kiralık gelecek.

büyük aşk

Ali Naci:Tavares ismini hiç duymadım.Tudor; 'Asamoah dışında başka bir sol bek oyuncusuna odaklanamıyorum' diyor. Sol bek gelirse kiralık gelecek.

[FONT=&quot]Ali Naci Küçük: Galatasaray, Arda Turan için Barcelona'ya gitti. Barcelona ise madem istiyorsunuz bonservisi ile verelim dedi.
[/FONT]
:asd22:

Ali Naci Küçük: Menajerler şuan Galatasaray'ın kapısında yatıyor. Sol bek getirelim diyorlar.

La getirin birini

Solbek alirlar ya
yerli monchi ve tudora guveniyorum

hangi futbol akli tarika guvenipde yol alir

Sol bek almayan takım ve yönetim geri zekalının önde gidenidir. Bu şekilde ne zaman sezona girsek patladık, yine patlarız.

Besiktas deplasmaninda Linnes cezali veya sakat oldugunu dusunun.

GG ve quaresma follos eder balon fena patlar
Linnes'i de follos edebilirler malesef.
Her halukarda zayif karnimiz sol bek olacak, buna gore oynayacak rakipler. Linnes'e kart gostermeye falan da calisirlar.
Tarik'in oyuna girmesi = hukmen 3-0 maglubiyet

Rahman'i kiralayalim ocağa kadar olmuyor mu

Alın lan Siquerayı tapusuyla neyi bekliyorsunuz hala

tarik çamdal denen ultra çöp futbol sahalardan uzak kalmasi lazim

Asamoah için ayrılan para olduğu için kiralık adam aranıyor diyo,adamı büyük ihtimalle bonservissiz alacağız her yerinden çelişki akan açıklamalar

abi alın sol bek asamoah gelicek diye sol bekten vaz mı geçilir ya

asamoah gelsin tolgayı bi yere kitler sol iç oynatırız hasta mısınız aga

onlarında sağ bekleri yok.
becki sattı tinerci mallar, gg de ekim sonu gelecek.

Medel oynar, Adriano oynar, Atiba ve Necip oynar sağ bekte. Hepsinin oynamışlığı da var, bir şekilde koyulabilecek adam var yani.

Bizde sol bek oynayabilecek tek oyuncu var şu an onun da orijin mevkisi değil.

Ali Naci Küçük : Galatasaray Aziz Behich'İ kiralamak istedi. Bursa bonservisle vermek istiyor. 4-5 milyon arası anlaşılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt