Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
913.jpg

Garry 2 golüde 30 metreden yazdı adamım benim yaa, full izledim maçı totem yaptım attırdım adama :))

Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Rodrigues
Gomis

21. sampiyonluk h.o

Kesin gelecek sol bek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garry babacığım o nasıl gol

ikinci gol daha da güzel

Haydi sihay formaya gözümüzü zorla alıştırdılar da ya arkadaş şu volkanın pembe forması nasıl birşey öyle. İnsanın gözünü kör eder.

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar herkese
Accountu açtım da, tanışma alanına mesaj bırakın diye özelden mesaj gelmiş, direk konuya girip buraya yazıyım dedim.
Eskiden F.T. Ünal Aysal'lı dönemde bir accountum daha vardı ilk ismimin de olduğu Mert Can Onengut diye, Ünal Aysal ayrılana kadar arada bir iki şey yazıyordum da Dursun'dan beri dokunmadım ve şimdi deneyince giremedim accountuma, heralde 3 sene bir şey yazmayınca banlanmıştır diye düşünüyorum, umarım sorun olmaz? Kadir Ari
Tamamen art niyetsiz soruyorum, geçen sene sırf nostalji olarak Elmander'in tekrar Galatasaray'a transferi konuşulmuştu ama kariyerine İsveç'te sonlandırmak istediği, taraftarın onu güncel vasat haliyle hatırlamasını istemediği tarzı bir muhabbetten gerçekleşmemişti, sonrasında gidip Sigdursun'u almıştık, sonucu da ortada.

Şimdi aklıma gelen eğer transfer yapmayacaksak artık bu dakikadan sonra, Donk'u falan elden çıkarabilirsek ve bütcemiz uygunsa, olası bir yedek sol bek olarak Albert Riera'nın alınması hakkında ne düşünürsünüz? Benim her zaman gönlümde 2011-2012 kadrosu için yumuşak bir nokta vardır o yüzden şu an büyük ihtimal saçmalıyorum. Ama olur da Asamoah ile söz kesilmişse ve yarıda veya sene sonunda imza parası vs verilip kadroya katılacaksa, aç çok ne alacağını bildiğin, çalışma disiplini olduğunu bildiğin ve yaşı 35 olduğu(tempolu oyunda çok sıkıntı özellikle back mevkisinde) + külüpsüz olduğundan çok az maliyetli olacak bir Riera'yı tercih etmez misiniz olası bir Hakan Balta veya Tarık Çamdal'a? Felaket senaryosunda sol kanadı da yedekliyor teknik olarak da bu cidden felaket senaryosu olmalı :red:

35 Yaşında
Albert Riera - Oyuncu profili | Transfermarkt
sakatlığı var gözükmüyor, sözleşmesi bu transfer dönemi başlangıcı bitmiş sanırsam?

[IGM]Instagram[/IGM]

edit : Linki beceremedim şurdan bakın adamın zaten iki fotoğrafından birinde 6pack var : Albert Riera (@11riera11) • Instagram photos and videos

^adam kendine çok iyi bakıyor hala, profesyonel oyuncu zaten kaç yıl EPL'de oynamış adamdan bu beklenir.

Sizce çok mu saçmaladım yoksa gideri var mı?
Umarım bu seneki kadro benim gibi taraftarları geri çekecektir, iyi gün taraftarı olarak kendimi adlandırmak koyuyor da düşününce pasolig çıktığından beri maça gitmiyorum her sene forma alsam da, ama bir yandan da aranızdan hanginiz Sabri'yi Tarık'ı Olcan'ları izlerken zevk alıyordu ki? Her neyse tekrardan aranızda olmak çok güzel, bu sene şampiyonuz Allah'ın izniyle.

serbest vurustaki gol kaleci hatası değil mi?
diğer gol ise çok güzel gerçektende

Kağanın serbest kalma maddesi 1.6 alalım

Garry 2 gol atmış, biri frikikten diğeri ceza sahası dışında, goller muthiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt