Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu: Yabancı sınırını konuşmayı doğru bulmuyorum.

eved gary rodriges ve tolgayı sene sonu kaça okuturuz bunları konuşalım!!!1

Hayatında Tagliafico bu izlememiş adamlar Bursa çöp muamelesi yapıyorlar adama ...

Adam Arjantin in son yıllarda en çok ümitle beklediği genç topçulardan
Renktaş profosyonel olarak futbol işinde falan mı çalışıyorsun? Hemen hemen her futbolcu hakkında en az 5 maçını izlemişcesine yorumlar yapıyorsun ama bana sallıyorsun gibi geliyor :) Eğer gerçekten izliyorsan yorumlarını dikkate alayım ben de.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soru: "Maçın kilit adamı sence kimdi?

Modric: "Oğuzhan çok iyi maç çıkardı. Hep doğru yerdeydi."

Bosuna demiyoruz Oguzhan 150m :D

Oğuzhan ceza sahası cevresinde inanılmaz kilit Pass atmasını beceriyor. Bu konuda Türkiye tarihinde belki en iyisi. Zamanlaması çok iyi ve öyle ters atıyor ki tüm savunmayı öldürüyor.
Sorunu istikrarlı değil

Modriç: Oğuzhanla oynamak benim için rüya gibi olur. Ama Real Madrid'in Oğuzhan için 150 milyon euro verebileceğini sanmıyorum. Sanirim rüyamı gerceklestirmem için Besiktas'a gelmem gerekiyor.

Maalesef transfer olmaz. Bu sene çok iyi işler yapan yönetim sol bek konusunda hata yaptı. Asamoah alternatifi yoktu çok net belli. Linnes gibi vasat bir adama güvenip yola çıkılmaz ki yedeği bile yok

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim gary formda vala bu hafta da ilk 11 serdar dışında değişmez gibi :) ah feg ah adamı 3 aydır izleyemedik arkadaş :).

Garry o golleri nasıl becerip attı acaba? Bizde 3 metreden kalecinin üstüne vuruyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt