Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maci izlemedim amaSenegal bizim Badou yu stoper mi oynatmış?
sent via GSC
Adamların derdi öyle böyle değil yazık harbiBu ara beIN'den:
" Öte yandan sarı lacivertli yönetim Van Persie'nin sakatlığı ile ilgili Hollanda Futbol Federasyonuna başvurarak, milli takımda sakatlandığı için sahalardan ayrı kaldığı dönemde maaşının karşılanması konusunda talepte bulunacak. "
:asd22:
Maci izlemedim ama
Kadroda stoper olarak gozukuyordu
Isi haritasina baktim
Sag stoper oynamis galiba.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan sonra olursa sadece sol bek transferi olacaktır ama ben orta sahada rotasyonumuzun dar olmasının başımıza dert açmasından çekiniyorum biraz.
Keşke güvenebileceğimiz bir adam daha olsaydı o bölgede.
Her zaman olan şeyler bunlar.Juventus Asamoaha sözleşme uzatma teklifi sunmuş. Asamoah a güvenip 1 yıl heba edilmez. Solbek almamız lazım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Poldi ile brumayı bedava verdik bunları nasıl satacağız..
Kesinlikle katılıyorum Asamoah sanki kırk yıllık Galatasaraylı..adam sırf para için geilyo aynı paranın biraz üstünü veren olursa oraya gider zor değil.. başka adam almalıyız acilAsamoah olayına kesin gözüyle bakan aptaldır zaten adam bedava olsa bir ton talibi de çıkacak ŞL'ne katılama bakalım ŞL takımlarından teklif gelirse onlara mı gidecek sana mı gelecek? Hayır böyle malca bir planlama olamaz yahu, lig için en kritik mevkiyi boş bırakıp başlayacağız resmen sezona.
Geçen yıl iki Fener maçını da sol bekimiz yüzünden kaybettik akıllanma namına tık yok.
Asamoah olayına kesin gözüyle bakan aptaldır zaten adam bedava olsa bir ton talibi de çıkacak ŞL'ne katılama bakalım ŞL takımlarından teklif gelirse onlara mı gidecek sana mı gelecek? Hayır böyle malca bir planlama olamaz yahu, lig için en kritik mevkiyi boş bırakıp başlayacağız resmen sezona.
Geçen yıl iki Fener maçını da sol bekimiz yüzünden kaybettik akıllanma namına tık yok.
Brumayı nasıl bedavaya verdik? 1 yıl sözleşmesi kalmıştı 15 milyon euro çok iyi.
ben bunu anlatmaya çalıştım ama kötü çocuk oldum bazılarının gözünde.
hatta bu transferi çekemeyenlerden bile ilan edilmiştim.
hiç olmasa italya ligi takımlarından birisi kapar havada.
vida olayının şöyle bir doğruluk payı olabilir.İnanmak istediğimize inanıyoruz biraz. Beşiktaş'ın Vida transferi de böyle Ocak'ta serbest adam kesin gelecek gözüyle bakıyorlar adam gelmiş 29 yaşına son iyi vurgununu yapmayı hedefleyecektir. Protokol olayı olsa bunlar kamuoyuna açıklanırdı çoktan zaten.