Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senegal bizim Badou yu stoper mi oynatmış?

sent via GSC

Volkan şeni alıp sol bekte oynatmak gerek. Bursada ilk yılllarında sol bek oynuyordu. Sonra. Yıldızlaşınca sol açık oynamaya başladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takımın iyi formu devam ederse Garry'den falan iyi paralar kazanabliriz

Bundan sonra olursa sadece sol bek transferi olacaktır ama ben orta sahada rotasyonumuzun dar olmasının başımıza dert açmasından çekiniyorum biraz.

Keşke güvenebileceğimiz bir adam daha olsaydı o bölgede.

6 8 ve 10 numara için en 3 alternatifimiz var daha nasıl bir adam istiyorsunuz o bölgeye anlamıyorum ki

Donk'un üstünden para verip yerli bir oyuncu ile takas etmek gerekiyor. Bu arada sol bek durumumuzu görünce Ferhat ve Anıl'ı bedelsiz kaçırmamıza çok üzüldüm. İkisi de yedek olarak çok iş yapardı.

Bu arada kadro dışı oyunculardan sadece Umut Gündoğan'ın takım bulacağını düşünüyorum. De Jong, Endoğan ve Hakan elde kalacak gibi. Zaten yedek sol bek almazsak Hakan tutulabilir. De Jong'u da değerlendirmeye bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

asamoah defteri sonsuza dek kapandi muhtemelen, sozlesme teklif etmis juve zaten.
frank fabra alinabilir asamoah'a ayrilan butce ile

futbol takimi kurup Tarigi oranin takim kaptani yapalim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asamoah olayına kesin gözüyle bakan aptaldır zaten adam bedava olsa bir ton talibi de çıkacak ŞL'ne katılama bakalım ŞL takımlarından teklif gelirse onlara mı gidecek sana mı gelecek? Hayır böyle malca bir planlama olamaz yahu, lig için en kritik mevkiyi boş bırakıp başlayacağız resmen sezona.

Geçen yıl iki Fener maçını da sol bekimiz yüzünden kaybettik akıllanma namına tık yok.

Asamoah olayına kesin gözüyle bakan aptaldır zaten adam bedava olsa bir ton talibi de çıkacak ŞL'ne katılama bakalım ŞL takımlarından teklif gelirse onlara mı gidecek sana mı gelecek? Hayır böyle malca bir planlama olamaz yahu, lig için en kritik mevkiyi boş bırakıp başlayacağız resmen sezona.

Geçen yıl iki Fener maçını da sol bekimiz yüzünden kaybettik akıllanma namına tık yok.
Kesinlikle katılıyorum Asamoah sanki kırk yıllık Galatasaraylı..adam sırf para için geilyo aynı paranın biraz üstünü veren olursa oraya gider zor değil.. başka adam almalıyız acil

ben bunu anlatmaya çalıştım ama kötü çocuk oldum bazılarının gözünde.
hatta bu transferi çekemeyenlerden bile ilan edilmiştim.
hiç olmasa italya ligi takımlarından birisi kapar havada.

ben bunu anlatmaya çalıştım ama kötü çocuk oldum bazılarının gözünde.
hatta bu transferi çekemeyenlerden bile ilan edilmiştim.
hiç olmasa italya ligi takımlarından birisi kapar havada.

İnanmak istediğimize inanıyoruz biraz. Beşiktaş'ın Vida transferi de böyle Ocak'ta serbest adam kesin gelecek gözüyle bakıyorlar adam gelmiş 29 yaşına son iyi vurgununu yapmayı hedefleyecektir. Protokol olayı olsa bunlar kamuoyuna açıklanırdı çoktan zaten.

İnanmak istediğimize inanıyoruz biraz. Beşiktaş'ın Vida transferi de böyle Ocak'ta serbest adam kesin gelecek gözüyle bakıyorlar adam gelmiş 29 yaşına son iyi vurgununu yapmayı hedefleyecektir. Protokol olayı olsa bunlar kamuoyuna açıklanırdı çoktan zaten.
vida olayının şöyle bir doğruluk payı olabilir.
son 6 ayı kalmış oyuncu ile protokol yapılabilir bunda bir sakınca yok ama vidanın bu tinercilere geleceğine hiç imkan ihtimal yok.
olsa zaten gelmişti şimdi.
yok taraftarlarla vedalaşmışmış yok bilmem neymiş.
ama bizim asamoah konusunda olduğu gibi olmadılar. biz çok alıştırmıştık kendimizi asamoahın gelmesine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt