Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşılan sol bek almayacaklar ancak böyle içine edilirdi zaten teşekkürler. 100 milyon yatırım yapıp 5 milyondan kaçınarak 100 milyonu riske atacak andaval topluluğu da ancak bu ülkede bulunur.

Anlaşılan sol bek almayacaklar ancak böyle içine edilirdi zaten teşekkürler. 100 milyon yatırım yapıp 5 milyondan kaçınarak 100 milyonu riske atacak andaval topluluğu da ancak bu ülkede bulunur.

1,5 gün var muhtemelen yarın anlaşırlar sıkmayın canınızı kennedy olacak gibi hissediyorum bende

En azından vasat bir sol bek de olsa alınmalı. Bek rotasyonumuz yetersiz şu an. Mariano ve Linnes ayni anda sakatlansa olacakları düşünmek istemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen sene herkesin cop dedigi, sag bek orjinli linnes 3 tane kolay macta iyi oynadi diye sol beki tek basina ona emanet etmek cok mantikli gercekten.
yedegi de yok.

gecen sene herkesin cop dedigi, sag bek orjinli linnes 3 tane kolay macta iyi oynadi diye sol beki tek basina ona emanet etmek cok mantikli gercekten.
yedegi de yok.
Yedeği bırak daha önce o mevkide 1 tek maç oynamış adam bile yok kadroda

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedeği bırak daha önce o mevkide 1 tek maç oynamış adam bile yok kadroda

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gercekten inanilmaz, okuzun biri 2 bekten birini sakatladigi an sampiyonluk falan yalan olur, bu risk alinmamali.
boyle durumlarda da kesin olur bir sakatlik

Bence transfer olmayacak.

Neticede bu kadar iyi planlanan, masraflı kadroda değil 2, bir tane bile orijinal mevkisi sol bek olan oyuncu yok.

Bu normalde skandaldır.

Bu iş için Asamoah bu kadar beklenmemeliydi kesinlikle. Şimdi ya çöpler ya da tarihimiz boyunca kazık yediğimiz güney amerika pazarı var solbek alabileceğimiz..

Son düzenleme:
1206365_c4cc1e333f933f77425a117845960770_640x640.webp

Çok kaliteli bir sol buldum aaa takımımızdaymış zaten ho

Şaka maka Feghouli, eyüp maçında tosun gibiydi maşallah, ********************* göbek çıkmış gibiydi sanki. formayı şortun içine koyunca daha bi belli etti yada bana öle geldi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt