Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yatmis..Bitmis?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Bir halt olmaz ondan.Adam olsun ıyi çalışsın çok gol atacak bu yıl
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlara 12 sonra transfer yaptirmayacaksin yılllık 5 ml ney3 yilda 15m avro kazanacak diyorlar
çilginlik
Anlaşılan sol bek almayacaklar ancak böyle içine edilirdi zaten teşekkürler. 100 milyon yatırım yapıp 5 milyondan kaçınarak 100 milyonu riske atacak andaval topluluğu da ancak bu ülkede bulunur.
Hamzayı kovmasak mıydı yaniayni bizim gibi basari yasatan teknik direktörlerini kovduktan sonra tepetaklak gidiyorlar.
Anlaşılan sol bek almayacaklar ancak böyle içine edilirdi zaten teşekkürler. 100 milyon yatırım yapıp 5 milyondan kaçınarak 100 milyonu riske atacak andaval topluluğu da ancak bu ülkede bulunur.
Fatih Terim, Hamzada bu tepetaklakin icinde.
Yedeği bırak daha önce o mevkide 1 tek maç oynamış adam bile yok kadrodagecen sene herkesin cop dedigi, sag bek orjinli linnes 3 tane kolay macta iyi oynadi diye sol beki tek basina ona emanet etmek cok mantikli gercekten.
yedegi de yok.
gercekten inanilmaz, okuzun biri 2 bekten birini sakatladigi an sampiyonluk falan yalan olur, bu risk alinmamali.Yedeği bırak daha önce o mevkide 1 tek maç oynamış adam bile yok kadroda
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
götü baya büyük,gomis le kapisirŞaka maka Feghouli, eyüp maçında tosun gibiydi maşallah, ********************* göbek çıkmış gibiydi sanki. formayı şortun içine koyunca daha bi belli etti yada bana öle geldi bilmiyorum
Şaka maka Feghouli, eyüp maçında tosun gibiydi maşallah, ********************* göbek çıkmış gibiydi sanki. formayı şortun içine koyunca daha bi belli etti yada bana öle geldi bilmiyorum
Hadi sağbekte denayer falan bişey uydurursun bir iki maçlığına da yani sol yok abi boş sıfırgercekten inanilmaz, okuzun biri 2 bekten birini sakatladigi an sampiyonluk falan yalan olur, bu risk alinmamali.
boyle durumlarda da kesin olur bir sakatlik