Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
_____________Fernando____________
________Ndiaye____Belhanda________
___Feghouli___Gomis___Rodrigues____
Sub:Eray,Serdar,Ahmet,Latovlevici,Koray,Tolga,Selçuk,Yasin,Sinan,Eren
Geçen seneki kadromuz olsa bu yedeklerden 5-6 sı 11 olurdu iyi takım kuruldu her şeye rağmen

48 Saat kaldı. Hala Sol bek transferi yapamadık. Son gün panik transferi yapacağız. :(

Asil böyle ortamlarda genclere sans verilmeli. Takim da belirli bir hava varken, isler yolunda gidiyorken. Pismis pismemis önemi yok, oturarak gelismiyor bu cocuklar. Oradan 10 dakika buradan 20 dakika suradan 40 dakika ne kadar süre kapabiliyorlarsa kapmalari lazim.

Liverpool'dan gayet iyi biliyorum bu söylediğini. Ama bizim taraftarın sabır seviyesi fazla değil.

2 gün sonra en basit hatada küfürler havada uçuşacaktır. Bundan eminim. O çocuklar bu psikolojiyi kaldırabilir mi? Onu bilemiyorum.

------------------muslera----------------------

mariano------maicon-----denayer-----linnes

-----------------fernando-----------------------

ferghouli------ndiaye----belhanda---podolski

--------------------gomis-------------------------

podolski kalsaydı sol tarafta mükemmel olurdu bam bam çakardı

Naci gavatı yine yanıldı ulan acaba Rahmanı falan bırakmadılar mı bu aptal veto ettiğimizi söylemişti çünkü

Naci gavatı yine yanıldı ulan acaba Rahmanı falan bırakmadılar mı bu aptal veto ettiğimizi söylemişti çünkü
Baba rahman seçenek dahilindeyse almıyosak saçmalık .. sakatlığı vardır anlarım da 1 sene oynucak kiralık çok mantıklıydı

Bizdeki mantık saçma bize gelen adam Galatasaraya geliyorum demeli ve düşük maaşa oynamalı biz tam tersi astronomik paralar veriyoruz uygun maaşa ideal topçudur lato

Ben Anadolu dan gelecek topculara tamamen karsi degilim, burada herkes öyle bir algiya kapiliyor. Ucuza ya daha dogrusu uygun fiyata gelecekse ve belirli bir yetenegi varsa karsi cikmam.

Ama senin de dedigin gibi astronomik paralar verilecekse ve iyi bir futbolcu degilse de her türlü karsi cikarim.

Ben Anadolu dan gelecek topculara tamamen karsi degilim, burada herkes öyle bir algiya kapiliyor. Ucuza ya daha dogrusu uygun fiyata gelecekse ve belirli bir yetenegi varsa karsi cikmam.

Ama senin de dedigin gibi astronomik paralar verilecekse ve iyi bir futbolcu degilse de her türlü karsi cikarim.
Asamoah pogba juventusta ölü fiyatına oynuyodu çünkü ora juventus bizde Galatasarayız diyemiyoruz hakan balta tarık selçuk bu paraları alamaz normalde

“Bu tutkuyu hissetmek büyük ayrıcalık”

2017-2018 sezonu başında Galatasaray’a transfer olan Bafetimbi Gomis, L’Equipe gazetesine bir röportaj verdi.

Gomis, Galatasaray’da şu ana kadar yaşadığı dönemle ilgili olarak “Çok güzel bir kalabalık tarafından muhteşem bir şekilde karşılandım. Benden böyle büyük beklentilerin olması bana iyi hissettiriyor. 30’lu yaşların başında olsanız da böyle büyük bir kulübe gelmek ve bu büyük tutkuyu hissetmek büyük ayrıcalık” dedi.

Golcü futbolcu bu beklentilerin kendisi üzerinde baskı yaratıp yaratmadığı şeklinde yöneltilen soruyu ise “Evet olabilir ama ben her zaman bardağı dolu tarafından görmekten yanayım. Ben taraftarların benden taleplerini her zaman kendimi bir üst seviyeye çıkarmak için ekstra bir motivasyon olarak kullanmaya çalışıyorum. Maçtan önce ya da sonra bir taraftarları tezahürat yaparken gördüğümde bir şeyler hissetmeye başlıyorum” sözleriyle yanıtladı.

Galatasaray’a gelerek kariyeri açısından önemli bir adım attığını ve bir meydan okumaya geldiğini ifade eden Bafetimbi Gomis, “Benden beklentiler burada Marsilya’dakinden daha fazla. Umarım taraftarların beklentisini boşa çıkartmam” derken Marsilya ve Galatasaray ile ilgili yaptığı kıyaslamada ise “Fransa’da hiçbir zaman hak ettiğim takdiri bulamadım. 2 aylık sakatlık yaşamama buna karşın 20 gol atmış olmama rağmen bile… Hiçbir zaman kötü olduğumu düşünmedim. Ama bugün Galatasaray’da hak ettiğim değeri gördüğüm için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

http://www.galatasaray.org/haber/futbol/bu-tutkuyu-hissetmek-buyuk-ayricalik/36344

Latovlevicinin sakatlığı baya kötüymüş ha adamın burnu ve çenesinde kırıklar varmış tabi 1 ay öncenin haberi bu iyileşmiştir ciddi oranda

Arkadaşlar 3 gün önce lato ismine en çok karşı çıkanlardandim ama bu saatten sonra hiç kimse gelmezse daha da vahim durum . 700 bin euro bonservis ve maaş çok çok cüzzi bir rakam ve en önemlisi adam gerçek SOLBEK . Sağ ayaklı linnes ve mal tarikla olmazdı. Yedek için çok ucuz zaten gelsin asamoah diye ağlamaktan iyidir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Işte gerçek dursun ve tudor transferi: lotevlevici

Dursun bir kez daha şampiyonluk istemediğini kanıtladı.

Kulübü batirana kadar transfer delisi taraftarı oyalamaktan başka bir niyeti yok.

Bu sezon bize biçilen rol : 2.lik

Sürün yağlı surat!

Asamoah pogba juventusta ölü fiyatına oynuyodu çünkü ora juventus bizde Galatasarayız diyemiyoruz hakan balta tarık selçuk bu paraları alamaz normalde

Eskiden Anadolu dan topcular bize gelmek icin fedakarlik yapardi, simdi tam tersi biz fedakar davraniyoruz. Olur mu böyle sey.

Ali Turan 6 ay top oynamamisti bize gelmek icin rest cekmisti, Amrabat Kayseri deki alacaklarindan vazgecmis diyorlardi vs. Simdi tam tersi bize gelen oyunculara eski kulübünde aldigi paranin kat kat fazlasini veriyoruz.

Eskiden Anadolu dan topcular bize gelmek icin fedakarlik yapardi, simdi tam tersi biz fedakar davraniyoruz. Olur mu böyle sey.

Ali Turan 6 ay top oynamamisti bize gelmek icin rest cekmisti, Amrabat Kayseri deki alacaklarindan vazgecmis diyorlardi vs. Simdi tam tersi bize gelen oyunculara eski kulübünde aldigi paranin kat kat fazlasini veriyoruz.
Yolunacak kaz gibi görüyolar kulübü çok saçma 1milyona oynucak futbolculara 2.5 3 milyon euro vermek saçmalık

_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
_____________Fernando____________
________Ndiaye____Belhanda________
___Feghouli___Gomis___Rodrigues____
Sub:Eray,Serdar,Ahmet,Latovlevici,Koray,Tolga,Selçuk,Yasin,Sinan,Eren
Geçen seneki kadromuz olsa bu yedeklerden 5-6 sı 11 olurdu iyi takım kuruldu her şeye rağmen
Lato ilk 11 oynar renk

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app

Bilmiyorum bence Linnesi kesemeyebilir ama zaten ilk etapta Feghouli gibi bir süreç olacak,Adam ciddi bir sakatlık evresinden çıkmak üzere maske ile maç oynayabilecek durumdaymış galiba hemen keseceğini sanmıyorum.
Linnes çok etkili bencede kesilmesin

lato gelmesin diyen su katılmamış denyodur

takimda solak topçu yok,tek sol bek sağ bek yedeği linnes.onunda yedeği tarık denen amip. latovlevici'yi istememek hadsizlik

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karabüklü solbekte adi geciyor, yaptigimiz diger transferlerin yaninda cöp oglu cöp, tipik bursaspor transferi, ama Tarik camdalin yaninda alaba mübarek, hayirlisiysa olsun ne diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt