- 12 Temmuz 2009
- 60.975
- 24.272
- 3.138
Bugun 31 yasindaki kardesimiz Jose Enrique futbolu birakmis. abv yabanci sinirini!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veyselin fizigi var en azindan kasimpasada fln oynuyabiliyor.bi insan nasıl böyle kötü oynar anlamıyorum veysel ve ikisi aynı familyadan çıkmış gibiler.Ve biz ikisini de aldık şaka ötesi
Ferudun baskan insallah yumrugunu masaya vurur ve Latovlevici'yi bize yollamaz.
Bayiliyorsunuz Anadolu topcularina. Böyle ne idügü belirsiz transferler yapacagimiza altyapidan bir gence sans tanisak her yönüyle daha mantikli bir is olur, en azindan paramiz cebimizde kalmis olur ve 31 yasindaki bir adami 3 sene falan kulübe baglamis olmayiz.
Tarık'ı unutmuşsun o da bu sezon yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.Nigel De Jong
Yıllık ücreti 2.5 milyon Euro
Ryan Donk
Yıllık ücreti 1.5 milyon Euro
Hakan Balta
Yıllık ücreti 1.250 milyon Euro
Umut Gündoğan
Yıllık ücreti 450 bin Euro
Endoğan Adili
Yıllık ücreti 250 bin Euro
boy da önemli değil aslında dani alves modric bunlar çok uzun değil ama deli gibi oynuyolar insan da biraz utanma olur eskişehir kupa finalini izledim onda bile sürünüyodu cidden adam futbolcu değil alaçatı beach starı gibi dolanıyo sahadaVeyselin fizigi var en azindan kasimpasada fln oynuyabiliyor.
Bu 171 fln boyunda 20m top suremeyen pas yapamayan her yonuyla direk 3.lig oyuncusu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoahı almazlarsa en çok biz söveriz inşallah hayırlısı olur bence linnesle götürürler
dünya yıldızı yerine 2-3 adet üst düzey futbolcu da getirilebilir böyle bir bütçeyleTarık'ı unutmuşsun o da bu sezon yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.
Bu çöp 6 oyuncuya yıllık 7 milyon 450 bin euro ödeyeceğiz.
Bu paraya dünya yıldızı getirilir.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asamoah gelmiyo dendiğinde boğazımız düğümlendi çok alıştırdık kendimizi.. ama olmadı sol bekte önemli bir mevki tarığa güvenirsek kevgir oluruz.. nasri - tarık eşleşmesini düşünemiyorum bileLinnes-Mariano sorun yaşayana kadar oynarlar sonra sakatlık,ceza vs Lato süre bulmaya başlar,gerekli bir transferdi sol bek(Tarık ihtimali olunca)yapacak bir şey yok fayda sağlar umarım
Ferudun baskan insallah yumrugunu masaya vurur ve Latovlevici'yi bize yollamaz.
Bayiliyorsunuz Anadolu topcularina. Böyle ne idügü belirsiz transferler yapacagimiza altyapidan bir gence sans tanisak her yönüyle daha mantikli bir is olur, en azindan paramiz cebimizde kalmis olur ve 31 yasindaki bir adami 3 sene falan kulübe baglamis olmayiz.
3 seneye gerek yok. 1 + 1 ve uygun bonservise ben fitim. Lato bize faydalı olur, anadolu diye gömmeye gerek yok.
Bu durum ile ilgili en mantıksız şey 3 sene olayı. Öyle bir hatayı defalarca yapmalarına rağmen bu sefer aynı haltı yemeyeceklerdir. Amaç bu seneyi idare etmekse mantıklı.
Yeterince pişmemiş bir gence şans vermekte çok riskli. Tamamen iyi giden düzen bile bozulabilir. Linnes orijin bir sol bek değil. 3 maç çok sırıtmasada sezon boyu çok maç var.
Ekslkliğini hissettirmeye başlayacaktır.
Bizdeki mantık saçma bize gelen adam Galatasaraya geliyorum demeli ve düşük maaşa oynamalı biz tam tersi astronomik paralar veriyoruz uygun maaşa ideal topçudur latoEn son hangi oyuncuya 1+1 kontrat yaptik da bunu simdi yapacagiz? Takimimizda olan adamlara bile kontrat uzatirken böyle 1+1 opsiyon akillarina gelmiyor.
Ben sana söyleyeyim 3 senelik kontrat verirler buna. Kücük ihtimal 2+1 olabilir.
fizikli sol bek yok gençlerde patates olur ve linç edilir yoksa bende gençten yanayımAsil böyle ortamlarda genclere sans verilmeli. Takim da belirli bir hava varken, isler yolunda gidiyorken. Pismis pismemis önemi yok, oturarak gelismiyor bu cocuklar. Oradan 10 dakika buradan 20 dakika suradan 40 dakika ne kadar süre kapabiliyorlarsa kapmalari lazim.