Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun 31 yasindaki kardesimiz Jose Enrique futbolu birakmis. abv yabanci sinirini!

Şaka maka Türkfutbol iyi kaynak ha,kimse dememişken Ansaldi B planı dedilerdi herkes sonradan bunu demeye başladı Gibbside demişlerdi

Ferudun baskan insallah yumrugunu masaya vurur ve Latovlevici'yi bize yollamaz.

Bayiliyorsunuz Anadolu topcularina. Böyle ne idügü belirsiz transferler yapacagimiza altyapidan bir gence sans tanisak her yönüyle daha mantikli bir is olur, en azindan paramiz cebimizde kalmis olur ve 31 yasindaki bir adami 3 sene falan kulübe baglamis olmayiz.

Bayiliyorsunuz Anadolu topcularina. Böyle ne idügü belirsiz transferler yapacagimiza altyapidan bir gence sans tanisak her yönüyle daha mantikli bir is olur, en azindan paramiz cebimizde kalmis olur ve 31 yasindaki bir adami 3 sene falan kulübe baglamis olmayiz.

3 seneye gerek yok. 1 + 1 ve uygun bonservise ben fitim. Lato bize faydalı olur, anadolu diye gömmeye gerek yok.

Nigel De Jong
Yıllık ücreti 2.5 milyon Euro

Ryan Donk
Yıllık ücreti 1.5 milyon Euro

Hakan Balta
Yıllık ücreti 1.250 milyon Euro

Umut Gündoğan
Yıllık ücreti 450 bin Euro

Endoğan Adili
Yıllık ücreti 250 bin Euro
Tarık'ı unutmuşsun o da bu sezon yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

Bu çöp 6 oyuncuya yıllık 7 milyon 450 bin euro ödeyeceğiz.

Bu paraya dünya yıldızı getirilir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veyselin fizigi var en azindan kasimpasada fln oynuyabiliyor.
Bu 171 fln boyunda 20m top suremeyen pas yapamayan her yonuyla direk 3.lig oyuncusu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
boy da önemli değil aslında dani alves modric bunlar çok uzun değil ama deli gibi oynuyolar insan da biraz utanma olur eskişehir kupa finalini izledim onda bile sürünüyodu cidden adam futbolcu değil alaçatı beach starı gibi dolanıyo sahada

Asamoahı almazlarsa en çok biz söveriz inşallah hayırlısı olur bence linnesle götürürler

Linnes-Mariano sorun yaşayana kadar oynarlar sonra sakatlık,ceza vs Lato süre bulmaya başlar,gerekli bir transferdi sol bek(Tarık ihtimali olunca)yapacak bir şey yok fayda sağlar umarım

Tarık'ı unutmuşsun o da bu sezon yıllık 1.5 milyon euro kazanacak.

Bu çöp 6 oyuncuya yıllık 7 milyon 450 bin euro ödeyeceğiz.

Bu paraya dünya yıldızı getirilir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dünya yıldızı yerine 2-3 adet üst düzey futbolcu da getirilebilir böyle bir bütçeyle
yedek kadroya bakınca sanki böyle bir hamle tam da ihtiyacımız olan şey gibi duruyor

Linnes-Mariano sorun yaşayana kadar oynarlar sonra sakatlık,ceza vs Lato süre bulmaya başlar,gerekli bir transferdi sol bek(Tarık ihtimali olunca)yapacak bir şey yok fayda sağlar umarım
Asamoah gelmiyo dendiğinde boğazımız düğümlendi çok alıştırdık kendimizi.. ama olmadı sol bekte önemli bir mevki tarığa güvenirsek kevgir oluruz.. nasri - tarık eşleşmesini düşünemiyorum bile :D

Bu durum ile ilgili en mantıksız şey 3 sene olayı. Öyle bir hatayı defalarca yapmalarına rağmen bu sefer aynı haltı yemeyeceklerdir. Amaç bu seneyi idare etmekse mantıklı.

Yeterince pişmemiş bir gence şans vermekte çok riskli. Tamamen iyi giden düzen bile bozulabilir. Linnes orijin bir sol bek değil. 3 maç çok sırıtmasada sezon boyu çok maç var.

Ekslkliğini hissettirmeye başlayacaktır.

3 seneye gerek yok. 1 + 1 ve uygun bonservise ben fitim. Lato bize faydalı olur, anadolu diye gömmeye gerek yok.

En son hangi oyuncuya 1+1 kontrat yaptik da bunu simdi yapacagiz? Takimimizda olan adamlara bile kontrat uzatirken böyle 1+1 opsiyon akillarina gelmiyor.

Ben sana söyleyeyim 3 senelik kontrat verirler buna. Kücük ihtimal 2+1 olabilir.

Anadolu takımı oyuncusu diye begenilmeyecek tahminen ılk başta. Ndiayeye bu kadar para verilirmi yeaaaahh diyenler yine kalacak öyle.

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app

Bu durum ile ilgili en mantıksız şey 3 sene olayı. Öyle bir hatayı defalarca yapmalarına rağmen bu sefer aynı haltı yemeyeceklerdir. Amaç bu seneyi idare etmekse mantıklı.

Yeterince pişmemiş bir gence şans vermekte çok riskli. Tamamen iyi giden düzen bile bozulabilir. Linnes orijin bir sol bek değil. 3 maç çok sırıtmasada sezon boyu çok maç var.

Ekslkliğini hissettirmeye başlayacaktır.

Asil böyle ortamlarda genclere sans verilmeli. Takim da belirli bir hava varken, isler yolunda gidiyorken. Pismis pismemis önemi yok, oturarak gelismiyor bu cocuklar. Oradan 10 dakika buradan 20 dakika suradan 40 dakika ne kadar süre kapabiliyorlarsa kapmalari lazim.

En son hangi oyuncuya 1+1 kontrat yaptik da bunu simdi yapacagiz? Takimimizda olan adamlara bile kontrat uzatirken böyle 1+1 opsiyon akillarina gelmiyor.

Ben sana söyleyeyim 3 senelik kontrat verirler buna. Kücük ihtimal 2+1 olabilir.
Bizdeki mantık saçma bize gelen adam Galatasaraya geliyorum demeli ve düşük maaşa oynamalı biz tam tersi astronomik paralar veriyoruz uygun maaşa ideal topçudur lato

Asil böyle ortamlarda genclere sans verilmeli. Takim da belirli bir hava varken, isler yolunda gidiyorken. Pismis pismemis önemi yok, oturarak gelismiyor bu cocuklar. Oradan 10 dakika buradan 20 dakika suradan 40 dakika ne kadar süre kapabiliyorlarsa kapmalari lazim.
fizikli sol bek yok gençlerde patates olur ve linç edilir yoksa bende gençten yanayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt