Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
31 yasindaki karabuk topcusu ile 3+1 sozlesme mi ? dursun fabrika ayarlarina dondu sanirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an zaten domine etmek üzereyiz ligi ama kendi taraftarımız arasında saçmalayanlar var Juventus kesin gözüyle bakılan transferde yamuk yaptı onu konuşmazlar Vay lato kötü VAy bu kötü diye sızlanırlarKesinlikle hocam mantık bu zaten. Ama işte ŞL'de oynuyoruz gibi, yıldız aşağısı oyunculara burun kıvırıyorlar nedense![]()
CArole körmüş bunu anladık fener maçında bitiren ta kendisiydi unutmucam o anları çok hata yaptı bizde.. en azından düzgün bir sol bek alana kadar lato idare eder sözleşme konusuna katılıyorum yüzde yüzzaten şu şartlarda latovleviciye itiraz eden olmaz başka türlü.. uygun bir ücret kısa bir sözleşme Caroleü bile niye gönderdik diyenleri gördüm..Bu eleman da Caroleden %100 iyi oynar
Kennedy Baba rahman kimi alırsan al akıllarda hep asamoah kalıcak o adamı almalıyız çok önemli transferdi tam puzzleın son parçasıydı şu an o parçayı idarelik bir parça koyucaz (latov)Asamoahi devre arasi koparabilirsek juveden
Necati vol2 olabilir sampiyonluk yolunda.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten şu şartlarda latovleviciye itiraz eden olmaz başka türlü.. uygun bir ücret kısa bir sözleşme Caroleü bile niye gönderdik diyenleri gördüm..Bu eleman da Caroleden %100 iyi oynar
Cl ye katilirsakMuslera
Maicon
Denayer
Serdar
Ahmet
Koray
Mariano
Latovlevici
Linnes
Fernando
Tolga
Ndiaye
Selçuk
Belhanda
Feghouli
Rodrigues
Yasin
Sinan
Gomis
Eren
Hayırlı olsun yeni kadro tam hatlarıyla bu olacak galiba sol bek tam istediğimiz gibi olmadı ama lig için yeter
adam benle yaşıt 31 yaşıdna iyi gömdünüzLavo gelirse scouting ekinine kep vuralım, bu kadar acizlik yapmanın mantığı yok. Madem karamoa gelicek diyorsun devre arasına kadar ekibin içinden halledersin 10 maçlık periyodu.40 yaşında Karabük'te oynayan bek oyuncusuna düşmezsin bir anda.
Nerde diyor hocam?Karabük başkanı resmi teklif yok diyor , kime inanacağız? Ilk başta karşıydım ama ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler . Gelir umarım lato
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aman aman, böyle laflar etme, daha gecen Asamoah hayirli olsun haberlerinden sonraki ikinci gün Asamoah neden hala aciklanmadi, endiseleniyorum dedim diye nelerle ugrastim. Yersin yoksa kus, aziz bile bu kadar zarar vermiyor, sizin gibi taraftar olmaz olsun damgasini. O gün onu yapanlarin bazilari bugün bayaga saydiriyorlar, isin trajikomik tarafida bu.Asamoah transferi kesin gözüyle bakılıp başka bir alternatifle anlaşmamak ta büyük skandal ayrıca. Amatörlük.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi