Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maddi açıdan bi sıkıntı yok ki.Önemli olan performans.Latovlevici üst düzey değil.Rodrigues de aynı şekilde.İyi oyuncular ama sezon boyunca taşımazlar.Risk alıyoruz boşuna.Daha garanti oyuncular almamız lazım.

Yav orası kesin ama maalesef yedek planlama yapılmadı ve şu günlerde üst düzey oyuncu bulamazsın. Balta veya Tarık gibi leş bile olmayan berbat oyunculardansa en azından Linnes'i yedekleyebilecek Lato'yu tercih ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz almazsak Marcelonun yedeği olarak Madride gidecek ya!!

1+1 yıl yap geliyorsa gelsin gelmiyorsa gölge etmesin denecek biri.
2 milyon euro altında sözleşme imzalanması hakaret olur 2+1 + 500 bin euro bonuslar ve menajer parası da verilmelidir.Galatasaray'a yakışan budur.

Gençlerbirliği ve son zamanlarında Bükreşte yedek kalmış dünya yıldızı geliyor hatta Lato>Asamoah :asd22:

evet oldukça da etkiliydi ama 3 yıllık sözleşme gerçekse ağır geri zekalılık olur
buna katılıyorum 1 yıllık yap +1 koyarsan koy ama Asamoahı kesin al adama hasta oldum izlerken tam aradığımız adam asamoah inanılmaz işler yapıyo ilerde

Çoğu maçını izledim tempolu gidip gelen bir bek Ben tarığı görmek istemiyorum arkadaş alın ama hakan baltayı da def edin yavaş adamlardan sıkıldık selçuk hakan balta tarık bunlar günümüz futboluna uymuyo

İsimli transfere alıştılar, izlemeden yorumluyorlar. Üsluplarıda kötü işte çoluk çocuğun.

Dediğin gibi bir oyuncu. Hücuma akışımızı bozmayacak, oyunu yavaşlatmayacak bir oyuna sahip. Kesinlikle ayak uydurabilir.

Asıl mesele zaten şu kısıtlı zamanda sırıtmayacak bir oyuncu. İdare edebilir bu seneyi Linnes ile. Zaten seneye Avrupa kupası vs durumlar için gerekli hamleler yapılır.

Yav Lato'ya iyi diyen yok, sadece yatıp kalmasına neden olmayacak bir sözleşme yapılırsa hiç yoktan iyidir diyoruz. Anlamıyor musunuz?

Yav orası kesin ama maalesef yedek planlama yapılmadı ve şu günlerde üst düzey oyuncu bulamazsın. Balta veya Tarık gibi leş bile olmayan berbat oyunculardansa en azından Linnes'i yedekleyebilecek Lato'yu tercih ederim

Balta ve Tarık ın yanında Latovlevici Marcelo zaten.Ama alternatif olmaması büyük hata.Sol tarafa Kenedy ve İwobiyi kirala arkana bakma.

Tetikçilerle muhattap olmayınca hemen çemkiriyorlar :asd22:

İsimli transfere alıştılar, izlemeden yorumluyorlar. Üsluplarıda kötü işte çoluk çocuğun.

Dediğin gibi bir oyuncu. Hücuma akışımızı bozmayacak, oyunu yavaşlatmayacak bir oyuna sahip. Kesinlikle ayak uydurabilir.

Asıl mesele zaten şu kısıtlı zamanda sırıtmayacak bir oyuncu. İdare edebilir bu seneyi Linnes ile. Zaten seneye Avrupa kupası vs durumlar için gerekli hamleler yapılır.
Bu sene idarelik alcaklar Tudorun kafasında Asamoah var sadece adamın fikirleri inanılmaz uyuyo bize Transferde nokta atışı yapıyo. basan pres yapan geri-ileri dengesini kuran bir adam latovlevici civa gibi oynar linnesle ikissi orayı götürür devre arasında asamoahı alırsın olay kapanır

31 yaşındaki adamla hemde vasatın vasatı adamla 3 yıllık sözleşme yapmak nedir?salaklaşmasınlar linnes yeter devre arasına kadar.

31 yaşındaki adamla hemde vasatın vasatı adamla 3 yıllık sözleşme yapmak nedir?salaklaşmasınlar linnes yeter devre arasına kadar.
Linnes roma heykelimi sakatlanır bişey olur Tarık Çamdala mı güvenicez bunu açıkla tamam dicem sol bekimiz yok linnesle yürümez her zaman

Bu sene idarelik alcaklar Tudorun kafasında Asamoah var sadece adamın fikirleri inanılmaz uyuyo bize Transferde nokta atışı yapıyo. basan pres yapan geri-ileri dengesini kuran bir adam latovlevici civa gibi oynar linnesle ikissi orayı götürür devre arasında asamoahı alırsın olay kapanır

Kesinlikle hocam mantık bu zaten. Ama işte ŞL'de oynuyoruz gibi, yıldız aşağısı oyunculara burun kıvırıyorlar nedense :)

Tek yanlışlık yapılan sözleşmenin süresi olur. Ona dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:
buna katılıyorum 1 yıllık yap +1 koyarsan koy ama Asamoahı kesin al adama hasta oldum izlerken tam aradığımız adam asamoah inanılmaz işler yapıyo ilerde

zaten şu şartlarda latovleviciye itiraz eden olmaz başka türlü.. uygun bir ücret kısa bir sözleşme Caroleü bile niye gönderdik diyenleri gördüm..Bu eleman da Caroleden %100 iyi oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt