Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linnese sağ kanat ve sol kanada alternatif olarak da bakıyorum ben.aklı,hücum gücü ve çalım yetenegi iyi çünkü.heleki tudorun bu sisteminde sol iç sağ iç gibi oynayabilcek akıl ve kapasitede.

Asamoah nere Latovlevici nere.İnsan bu kadar plansız olmamalı.Alternatifi hazır tutmalı.Hani vasat oyuncu alınmayacaktı.Latovlevici,Rodrigues,Tolga.Bunlar vasat oyuncular.Belki bugün sıkıntı çekmiyoruz ama.Başakşehir,Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon deplasmanlarında sıkıntı çekeriz.Zaten geçen sene de bu maçlardan puan çıkaramadığımız için 4.olduk.Yoksa Anadolu maçlarında gayet başarılıydık.Riske giriyoruz yine.Bu kadar transfer yaptık.Yazık olmasın.Sol bek ve sol açık kirala.Sonra bize kimse karşı koyamasın.Risk alma zamanı değil.
Asamoah kesinse dediğine katılmıyorum ama Asamoah ocakta alırız modundaysa bizimkiler o iş yaş kesinlikle adam alınmalı.. Ama bu kadar kısa sürede en iyisi Latovleviçi dir

Ben sana soru sordum sadece. İnsan gibi cevaplamak yerine. Yazdığın şu yorumlardan seviye ortada zaten.

Allah akıl fikir versin diyebilirim sadece. Boş yorumlamalara devam..

Yaw hadi işine ya sen kendi yorumlarına bak,Fazla edebiyat kasma ayrıca cahillerle uğraşamam vaktim bu kadar boş değil

Leş diyecek kadar kaç maçını izledin? Bilerek yorumlamak lazım.

Çok üst düzey oyuncu olmayabilir ama yorum yapmış olmak içinde ''Leş'' benzetmesi hoş değil.
Tempolu ve nerde durması gerektiğini biliyo ayağı da düzgün bu arkadaş neye istinaden leş diyo onu anlamadım..Leş dediğin tarıktır

Asamoah kesinse dediğine katılmıyorum ama Asamoah ocakta alırız modundaysa bizimkiler o iş yaş kesinlikle adam alınmalı.. Ama bu kadar kısa sürede en iyisi Latovleviçi dir

Asamoah ın ben kesin geleceğine inanmıyorum.Juventus sözleşme uzatabilir.Uzatmazsa bedava Asamoah a sadece biz talip olmayız.Umarım erkenden anlaşırlar ama devre arasında gelmez orası kesin.O yüzden Baba Rahman,Kenedy gibi iyi bir bekin kiralanması lazım.

Tempolu ve nerde durması gerektiğini biliyo ayağı da düzgün bu arkadaş neye istinaden leş diyo onu anlamadım..Leş dediğin tarıktır

Atıp tutuyorlar işte. Real Madrid sanıyorlar bizide. Marcelo falan gelecek illa, öyle tatmin olacaklar. Avrupa yok, lig ve kupada oynuyoruz. Oyuncu beğenmiyorlar. Fazla dikkate almamak lazım.

Asamoah ın ben kesin geleceğine inanmıyorum.Juventus sözleşme uzatabilir.Uzatmazsa bedava Asamoah a sadece biz talip olmayız.Umarım erkenden anlaşırlar ama devre arasında gelmez orası kesin.O yüzden Baba Rahman,Kenedy gibi iyi bir bekin kiralanması lazım.
Asamoah Juve de kalmaz artık adam oynamak istiyo biz iyi para verdik bize gelir bence ama şimdiden anlaşmayı yapmak lazım.. Ayrıca Baba rahman sakatmış yoksa çok iyi adam

En kötüsü Balta'nın affedilmesi olur. Yatmak için parayı tercih etti bu adam, top oynamaya niyeti yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan tamam dünya yıldızı oyuncu geliyor hadi rahatlayın,Linnesi kesemeyince ağlamak yok

Atıp tutuyorlar işte. Real Madrid sanıyorlar bizide. Marcelo falan gelecek illa, öyle tatmin olacaklar. Avrupa yok, lig ve kupada oynuyoruz. Oyuncu beğenmiyorlar. Fazla dikkate almamak lazım.
Çoğu maçını izledim tempolu gidip gelen bir bek Ben tarığı görmek istemiyorum arkadaş alın ama hakan baltayı da def edin yavaş adamlardan sıkıldık selçuk hakan balta tarık bunlar günümüz futboluna uymuyo

Evet ama başka seçeneğin yok. Yıllığı 600 bin euro'dan 2 yıllık sözleşme yaparsın, tutmasa bile zarar etmezsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maddi açıdan bi sıkıntı yok ki.Önemli olan performans.Latovlevici üst düzey değil.Rodrigues de aynı şekilde.İyi oyuncular ama sezon boyunca taşımazlar.Risk alıyoruz boşuna.Daha garanti oyuncular almamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt