- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.232
- 5.628
linnese sağ kanat ve sol kanada alternatif olarak da bakıyorum ben.aklı,hücum gücü ve çalım yetenegi iyi çünkü.heleki tudorun bu sisteminde sol iç sağ iç gibi oynayabilcek akıl ve kapasitede.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah kesinse dediğine katılmıyorum ama Asamoah ocakta alırız modundaysa bizimkiler o iş yaş kesinlikle adam alınmalı.. Ama bu kadar kısa sürede en iyisi Latovleviçi dirAsamoah nere Latovlevici nere.İnsan bu kadar plansız olmamalı.Alternatifi hazır tutmalı.Hani vasat oyuncu alınmayacaktı.Latovlevici,Rodrigues,Tolga.Bunlar vasat oyuncular.Belki bugün sıkıntı çekmiyoruz ama.Başakşehir,Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon deplasmanlarında sıkıntı çekeriz.Zaten geçen sene de bu maçlardan puan çıkaramadığımız için 4.olduk.Yoksa Anadolu maçlarında gayet başarılıydık.Riske giriyoruz yine.Bu kadar transfer yaptık.Yazık olmasın.Sol bek ve sol açık kirala.Sonra bize kimse karşı koyamasın.Risk alma zamanı değil.
Latovlevici ismi geciyor iyi hosta
Bu adam sakat galiba
En son haziranda oynamis milli takimda
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben sana soru sordum sadece. İnsan gibi cevaplamak yerine. Yazdığın şu yorumlardan seviye ortada zaten.
Allah akıl fikir versin diyebilirim sadece. Boş yorumlamalara devam..
Tempolu ve nerde durması gerektiğini biliyo ayağı da düzgün bu arkadaş neye istinaden leş diyo onu anlamadım..Leş dediğin tarıktırLeş diyecek kadar kaç maçını izledin? Bilerek yorumlamak lazım.
Çok üst düzey oyuncu olmayabilir ama yorum yapmış olmak içinde ''Leş'' benzetmesi hoş değil.
Yok yav ne batması zaten her yıl ortalama 15-20 milyon euro bonservis ödüyordukyine mi batiyoruz?
Ulan Titanic batti bu kadar laf olmadi.
Sozlesmesi 2018de bitiyorburnu kırılmış ama antrenmanlara katılıyomuş şu an
Asamoah kesinse dediğine katılmıyorum ama Asamoah ocakta alırız modundaysa bizimkiler o iş yaş kesinlikle adam alınmalı.. Ama bu kadar kısa sürede en iyisi Latovleviçi dir
Tempolu ve nerde durması gerektiğini biliyo ayağı da düzgün bu arkadaş neye istinaden leş diyo onu anlamadım..Leş dediğin tarıktır
Sağ kanat Mariano-Feghouli,sol kanat Latovlevici-Rodrigues bu kadar uçurum olmamalı.
Asamoah Juve de kalmaz artık adam oynamak istiyo biz iyi para verdik bize gelir bence ama şimdiden anlaşmayı yapmak lazım.. Ayrıca Baba rahman sakatmış yoksa çok iyi adamAsamoah ın ben kesin geleceğine inanmıyorum.Juventus sözleşme uzatabilir.Uzatmazsa bedava Asamoah a sadece biz talip olmayız.Umarım erkenden anlaşırlar ama devre arasında gelmez orası kesin.O yüzden Baba Rahman,Kenedy gibi iyi bir bekin kiralanması lazım.
Çoğu maçını izledim tempolu gidip gelen bir bek Ben tarığı görmek istemiyorum arkadaş alın ama hakan baltayı da def edin yavaş adamlardan sıkıldık selçuk hakan balta tarık bunlar günümüz futboluna uymuyoAtıp tutuyorlar işte. Real Madrid sanıyorlar bizide. Marcelo falan gelecek illa, öyle tatmin olacaklar. Avrupa yok, lig ve kupada oynuyoruz. Oyuncu beğenmiyorlar. Fazla dikkate almamak lazım.
Evet ama başka seçeneğin yok. Yıllığı 600 bin euro'dan 2 yıllık sözleşme yaparsın, tutmasa bile zarar etmezsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Latovleviciye 3 yıllık sözleşme nedir ya manyak mı bunlar