Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabük başkanı da zaten anlaşmaya mehilli . Teklif gelirse bakarız diyor 700 bin 31 yaşındaki futbolcu için kabul edilebilir bir ücret. Istersek akşam bile açıklarız ama ister miyiz yoksa tarik solbek olur malligini yapar mıyız 2 gün sonra göreceğiz.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yolunacak kaz gibi görüyolar kulübü çok saçma 1milyona oynucak futbolculara 2.5 3 milyon euro vermek saçmalık

Ya Tolga Berlin de 500 bin € yu zar zor aliyordu bizde 2 aliyor.

Garry eski kulübünde bizde aldiginin 1/3 birini mi ne aliyordu. Ndiaye Donk Tarik Serdar'a falan girmiyorum bile.

Latovlevic inşallah gelir uygun ücretle. Bir sene çok iyi idare eder sol tarafı bu ligde.

Sen Lato ve Donku kiyasliyorsan gidip pinpon izle bence. Merak etme onun gibi fos cikmaz Lato

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app

Lato'ya cöp dedigimi ispatla

Buda fos dedigin adamla ilgili yorumun

713.jpg

Latovlevici çok iyi bek saçmalamayın,ligdeki her adama çöp demek adet olmuş...adam Romanya milli takımının da sol beki yıllık maaşı da düşük gayet iyi iş olur...Asamoah'ın devre arası geleceğine de inanmıyorum Juve devre arası bırakmaz sezon sonu için imzalarız...Linnes ile 14 maç idare edilsin diyenler de futbol cahili

Latov un ismi Latovlinho olsa bugün Barça / Real M. de oynardı.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

geçen yılın ligdeki en iyi sol bekiydi,kilit pasları,temposu,toplu topsuz koşuları falan Latovlevici kısa sürede iyi verim verir

Milletin beklenti yükseldi tabi geçen sene lato olsaydı idda ediyorum o fener maçlarını kaybetmezdik o kadar rahat oynardı.. ne yaptığı bilen orta açmayı bilen her adam oynar o bölge de ligi de tanıyor asamoah gelecekse kesin şurda kalmış 30 maç gelsin oynasın işte devrişme adam izlemekten bıktık..

Hadi Karabük maçlarını izlememiş olabilirsiniz ama bizimle oynadığı maçları da mı izlemediniz. İsmine takımına bakıp bok atmanın anlamı yok.

Şutları ve ortaları çok iyi bir oyuncu. Sürekli ileri gidip gelebilen bir oyuncu. Linnes, Carole'dan en az 1-2 gömlek iyi.

Tabii şuan ki Galatasaray seviyesinde mi kesinlikle değil. Ama gelse de çok fazla sırıtacağını düşünmüyorum. Kimseyi alamayacaklarsa en azından Latovlevici'yi alsınlar razıyım.

Biz artık iyi bir takımız kötü tosic bile iyi şeyler yapan takım da idare etti bu kadro 1-2 kişiyi idare eder asamoah ve kono gibi adamlar gelseydi bu kadro efsane olurdu ama olmadı şampiyon olursak bir stoper ve bir sol bek ile zaten çok ekstra bir takım oluruz önemli olan bu sene şu ipi göğüslememiz linnes ile tarık ile olmaz bu iş iyi kötü birisini almalılar..

Lato iyi olur. 4-5 milyon verip arjantin liginden adam almak mallık. Hangi arjantinli başarılı oldu ki bizde? 700 bin euro risksiz bir transfer olur. Lato 11 oynamasa bile sayısal anlamda da eksiğiz en kötü yedek olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Norwec kahvesinden Romanya Lato Machiato`ya gecermiyiz arkadaslar? Haberlerin dogrulugu var mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt