- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yabanciyi bekler icin kullanacagimizi düsünmüyorum acikcasi. sözlesmesi sezon sonunda bitecek olan KAAN AYHAN'i kadroya katmak lazim. Adam her bölgede oynuyor. Koray'i da sözlesmesi bitmisken rahatlikla postalayabiliriz. Geldigi günden beri 5 mac oynamadi desek yeridir. Mariano'nun arkasinda Kaan Ayhan iyi olur benceDoğruluğu varsa 1+1 çok mantıklı.
Seneye alınacak sol bekin yedeği olarak kullanılır. Mariano'nun yedeği de Linnes olur. Olay tatlıya bağlanır.
Latovlevici geçen sezon hücuma en çok katkı sağlayan sol bekler arasındaymış. 51 kilit pas-3 gol-3 asist demiş bir renktaşımız.
4 yabanciyi bekler icin kullanacagimizi düsünmüyorum acikcasi. sözlesmesi sezon sonunda bitecek olan KAAN AYHAN'i kadroya katmak lazim. Adam her bölgede oynuyor. Koray'i da sözlesmesi bitmisken rahatlikla postalayabiliriz. Geldigi günden beri 5 mac oynamadi desek yeridir. Mariano'nun arkasinda Kaan Ayhan iyi olur bence
Ne diyorlarbjkliler fenerlilerin necatiye yaptıgı muameleyi latovleviciye yaptıgına göre 1 şampiyonluk daha hayırlı olsun.asamoah artık seneye koyar size kargalar.çok istiyosanız devre arası bi güzellik yapabiliriz arzularınız için.
Aynısı yakında beşiktaşda olabilir, Negredo, Pepe, bu adamların maaşları ve Talisca, Quaresma, bu adamların maaşları.Eto yönetim gerçek değerimi görmesini istiyorum
Kısaca nasri 4 alıyor bende isterim
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linnes ten her türlü ıyi oyuncuLinnes kadar katkı versin yeter. Bek pozisyonunda sayısal olarak fazla olmamız şimdilik işimizi görecektir.
Dün yazmıştım galiba, RVP sakatlandı, hadi alsalar ya yerli bir golcü diye. Mesela Adem Büyük boştaydı.''Yerli sevici Aziz bey'' Etoo'yu alacak mı bakalım.
Eski oyuncusu!son transferimiz latov oldu gibi görünüyo
böylelikle ne chelseaden nede juveden oyuncu almadık
ayrıca hırvat bir futbolcuda transfer etmedik
tudor geldiğinde ezbere yazan muhabirlere sormak lazım