Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Latovlevici geçen sezon hücuma en çok katkı sağlayan sol bekler arasındaymış. 51 kilit pas-3 gol-3 asist demiş bir renktaşımız.

Lato'yu son sezon yakından takip ettim sol ayağı bayağı iyi,uzaktan şut atmayı seviyor iyi de atıyor,frikikleri iyi kullanıyor,hızı çok iyi değil ama çok yavaş da değil,savunma yönü epey kuvvetli(tabi bunda Karabük'ün savunmayı ön plana koyması da etkili olabilir)
Fazla maaş/bonservis vermiyorsak 2-3 sezon sağlam katkı verir Süper Lig için

Doğruluğu varsa 1+1 çok mantıklı.

Seneye alınacak sol bekin yedeği olarak kullanılır. Mariano'nun yedeği de Linnes olur. Olay tatlıya bağlanır.
4 yabanciyi bekler icin kullanacagimizi düsünmüyorum acikcasi. sözlesmesi sezon sonunda bitecek olan KAAN AYHAN'i kadroya katmak lazim. Adam her bölgede oynuyor. Koray'i da sözlesmesi bitmisken rahatlikla postalayabiliriz. Geldigi günden beri 5 mac oynamadi desek yeridir. Mariano'nun arkasinda Kaan Ayhan iyi olur bence

Galatasaray, Latovlevici'nin transferi için Kardemir Karabükspor ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

bein sports

nerede duyurmusuz

4 yabanciyi bekler icin kullanacagimizi düsünmüyorum acikcasi. sözlesmesi sezon sonunda bitecek olan KAAN AYHAN'i kadroya katmak lazim. Adam her bölgede oynuyor. Koray'i da sözlesmesi bitmisken rahatlikla postalayabiliriz. Geldigi günden beri 5 mac oynamadi desek yeridir. Mariano'nun arkasinda Kaan Ayhan iyi olur bence

Kaan'ı alma ihtimalimiz varsa hiç durmayalım hocam zaten. Mükemmel olur açıkcası.

Galatasaray, Latovlevici'yi 1+1 yıllığına renklerine bağladı. (NTV Spor)

Galatasaray, Karabüksporlu sol bek Latovlevici ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. (TRT Spor)

birazdan KAP gelebilir

Ezikler çarşıdan aldım asamoah
Eve geldim latovleciviyi diyor
Asamoah ida alırsak ölür bunlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani işte bilirsin 3 hafta asamoah için ugrasmışız da latovleviciye kalmışız.hayallar hayatlar falan.kendileri en azından vidayı devre arası alabilirlermiş de...falan filan.madem bu kadar haberdarlar asamoahın bzie gelmek için kıçını yırttıgını bu futbolcuyu devre arası ve ya sezon sonu Galatasarayın çok büyük bi ihitmalle alacagını da bilirlerdi.ama tiner işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt