- 2 Temmuz 2011
- 140.149
- 60.235
- 5.628
ben donkun giidşine bağlı olarak bi ahmed musa veya eto hamlesi bekliyorum.emre akbaba vb bi futbolcuyu da alabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün yazmıştım galiba, RVP sakatlandı, hadi alsalar ya yerli bir golcü diye. Mesela Adem Büyük boştaydı.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yuh 51 kilit pas ne demek her maç kilit pasi varLatovlevici geçen sezon hücuma en çok katkı sağlayan sol bekler arasındaymış. 51 kilit pas-3 gol-3 asist demiş bir renktaşımız.
ne leş, nede çok iyi izlenimi kazandım ben forumda ki yorumlardan.biri latonun leş olmadığını söylesin
hiç bilmiyorum bu kişiyi
![]()
Kaan'ı alma ihtimalimiz varsa hiç durmayalım hocam zaten. Mükemmel olur açıkcası.
o kadar etkili olmuş olabilir.izledigim her maçta etkili çıkışları vardı.Yuh 51 kilit pas ne demek her maç kilit pasi var
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sözleşmenin 1+1 olması asamoahin seneye bizde olacağı anlamı taşıyor
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burnu kırık, futbol için engel değil. Çalışıyor diyorlar ama ne zamandır kimse bilmiyor galiba.Bipsporda girdi haberi yarın sağlık kontrolünden geçecekmiş. Benim için soru işareti sakatlıktan nasıl döneceği ve fizik durumu
Mariano-Kaan
Maicon-Denayer-Serdar-Ahmet
Asamoah-Linnes
Manchester'da bir aslan yatiyor dedik, onun performansi ilk 11'e yeterli olursa bedelsiz Kaan ve Asamoah'la defansta sorun kalmaz diye düsünüyorum. Linnes'in henüz 26 yasina girecek olmasi ayrica cok iyi planlama acisindan. Solda daha iyi oynasa da gerektiginde sag bek oynayabiliyor. Kaan yine stoper, ön libero oynayabilir. Oyuncularin mevkileriyle oynanmasini sevmem ama olur da Selcuk'tan kurtulamazsak en kötü ihtimalle Fernando-Ndiaye'nin yedegi olarak Kaan-Tolga oynayabilir bazi maclarda.
Volkan şenin menajeri gibisin
Eto ya kaç para vermeyi düşünüyorsunben donkun giidşine bağlı olarak bi ahmed musa veya eto hamlesi bekliyorum.emre akbaba vb bi futbolcuyu da alabiliriz.
Ne zamandır sakat?Burnu kırık, futbol için engel değil. Çalışıyor diyorlar ama ne zamandır kimse bilmiyor galiba.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu burun kırılmasın ne kırılsın
Haziranda milli maca cikmis sonra oynamamis hic.Ne zamandır sakat?