Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben donkun giidşine bağlı olarak bi ahmed musa veya eto hamlesi bekliyorum.emre akbaba vb bi futbolcuyu da alabiliriz.

Kaan'ı alma ihtimalimiz varsa hiç durmayalım hocam zaten. Mükemmel olur açıkcası.

Mariano-Kaan
Maicon-Denayer-Serdar-Ahmet
Asamoah-Linnes

Manchester'da bir aslan yatiyor dedik, onun performansi ilk 11'e yeterli olursa bedelsiz Kaan ve Asamoah'la defansta sorun kalmaz diye düsünüyorum. Linnes'in henüz 26 yasina girecek olmasi ayrica cok iyi planlama acisindan. Solda daha iyi oynasa da gerektiginde sag bek oynayabiliyor. Kaan yine stoper, ön libero oynayabilir. Oyuncularin mevkileriyle oynanmasini sevmem ama olur da Selcuk'tan kurtulamazsak en kötü ihtimalle Fernando-Ndiaye'nin yedegi olarak Kaan-Tolga oynayabilir bazi maclarda.

Sözleşmenin 1+1 olması asamoahin seneye bizde olacağı anlamı taşıyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Latovlevici ligin en iyisiydi geçen yıl bence sol bek olarak.
Adam biraz kafadan deli ama iyi yani :) sakatlığı umarım ciddi değildir. Asamoha da seneye en geç gelir inşallah. Avrupa için asamoha seviyesinde adamlar lazım bencede

kaan ayhan alternatif açısından iyi ,bi çıkışta yapabilir ama daha iyilerini bulabiliriz.

696.jpg

Selam durun.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano-Kaan
Maicon-Denayer-Serdar-Ahmet
Asamoah-Linnes

Manchester'da bir aslan yatiyor dedik, onun performansi ilk 11'e yeterli olursa bedelsiz Kaan ve Asamoah'la defansta sorun kalmaz diye düsünüyorum. Linnes'in henüz 26 yasina girecek olmasi ayrica cok iyi planlama acisindan. Solda daha iyi oynasa da gerektiginde sag bek oynayabiliyor. Kaan yine stoper, ön libero oynayabilir. Oyuncularin mevkileriyle oynanmasini sevmem ama olur da Selcuk'tan kurtulamazsak en kötü ihtimalle Fernando-Ndiaye'nin yedegi olarak Kaan-Tolga oynayabilir bazi maclarda.

Söylediklerine + olarak Kaan'ın pek sıcak bakacağını düşünmesem de kadro yapılanması bu şekilde olursa daha da sırtımız yere gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt