Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı kriterler var bu seçimde. Karar verirken 1 kişi bile hayır derse o kişi direk eleniyor ama ısrarın güzel önce ki konuya da yazmıştın sanırım. Kenan için bir şey diyebilirim net olarak, 30 yaş üstü kontenjanımız dolu. Eğer boşalırsa düşünebiliriz :D

Forum hepimizin sonuçta gelecek ne gösterir bilemem :D

kusura bakmayın dahil oldum ama madem ısrarlı bu arkadaş bu kadar yapın bence bazen istekli olmak bütün kriterlerin önüne geçmeli diye düşünüyorum

vitor hugo fiorentinada lemina da perimer ligde yapamaz inşallah :/

663.jpg

Latovlevicinin transferi öğrendiği an

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

OFFICIAL: Today marks exactly 10,000 days since Liverpool last won the league.

vay anasını 10 bin gün olmuş . bi 10 bin daha olur gibi

Kaan Ayhan gelsin

Stopere,sag beke ve Fernando'ya alternatif olur

Tudor, Dursun Özbek ve Cenk Ergün takımın eksikleri ve genel son bir değerlendirme için yarın toplanacak. (A Spor)

sol açık-forvet istiyoruz

Tudor, Dursun Özbek ve Cenk Ergün takımın eksikleri ve genel son bir değerlendirme için yarın toplanacak. (A Spor)

Basgan durmak bilmiyor...

su copleri takimdan bi temizlesek yav, su sinani gorunce sinirlerim bozuluyor

İstediğimiz kadar alabiliyoruz ama 14 tane yazılıyor,Donk ve de Jong zaten gidiyorlar 2 kişilik kontenjan var aslında ama daha adam almayız
21 kişilik kadroya 12 yabancı yazabiliyoruz gelen adam olursa tribüne gider

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yevhen Konoplyanka on the transfer window: "I had offers. There was interest from Stoke City, Lazio, Inter and Galatasaray."

Yevhen Konoplyanka transfer donemi hakkinda: "Bana gelen teklifler vardi. Stoke City, Lazio, Inter ve Galatasaray'in ilgisi vardi"

Yedek forvet ve yedek kaleci de şart. Niasse alin işte, Eren den cok daha faydalı olur. Tekniksiz Eren den kurtulamadık.

yokmu hic karabüklü ? :) bu latovlevicinin durumu,sakatlıgı filan bilgi verse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt